Omslagsbild: Du sjöng mig hem

Utgivningsdatum: 2017-03-23
Recensionsdatum: 2017-04-10
ISBN: 978-91-1-307476-4

Du sjöng mig hem

Katta sjunker allt djupare i sitt missbruk. Till sist är hon beredd att offra allt för en sil eller en fylla. Till och med dottern Maria. Den röra som hon lever i är inte bra för ett barn, det inser hon själv, och Maria placeras i fosterhem. Kattas misär djupnar ytterligare då förhållandet med Larry återupptas. Han har skilt sig och passionen mellan dem är förförisk, men deras gemensamma drogberoende gör relationen destruktiv. Och våldsam.

Katta väljer gång på gång drogerna och Larry framför Maria. Men till sist kommer vändpunkten då hon lyckas bryta de destruktiva mönstren och ta kommandot över sitt liv. Och med det följer modet att bestämma sig för att ta ansvar för att vara mamma till Maria.

Men hur ska hon kunna berätta? Och hur ska Maria kunna förlåta? Och framför allt hur ska man som mamma kunna förlåta sig själv? Du sjöng mig hem ger hopp, den visar att det går att göra upp med sitt förflutna och komma fram till ett värdigt liv.

Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2017
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Sara Edwardsson
Utgiven: mars 2017

SENASTE RECENSIONERNA

"Alltihop är väldigt ärligt och gripande."
Aftonbladet
"Det är just beskrivningen av förfallet i dess många sjaskiga detaljer som är den stora styrkan i Ulla-Maria Anderssons tredje berättelse om Katta: " Du sjöng mig hem"."
Dalarnas Tidningar

NYHETER

”Jag har gjort det absolut värsta en mamma kan göra”

Läs ett avsnitt ur Ulla-Maria Anderssons roman Du sjöng mig hem, som handlar om att göra upp med sitt förflutna. 

Pernilla Wahlman
Se fler nyheter

Ulla-Maria Andersson är född 1956 och uppvuxen i en förort till Stockholm. Redan i tidiga tonår började hon missbruka och det fortsatte långt upp i vuxen ålder. 1991 kom vändpunkten och sedan dess har Ulla-Maria Andersson utbildat sig till psykosyntesterapeut på PsykosyntesAkademin i Stockholm. Sedan tjugo år tillbaka arbetar hon som terapeut på ett behandlings-hem för kvinnor, men hon har även varit verksam som konsult i eget företag.

Hon debuterade som författare med romanen Du skulle sagt som det var 2013, som följdes av Kära Hinseberg 2015. Hennes nya roman Du sjöng mig hem kommer under våren 2017.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.