Omslagsbild: Sångtexter 1961-2012

ISBN: 978-91-1-307943-1

Sångtexter 1961-2012

Med moderna klassiker som Like a Rolling Stone, Mr. Tambourine Man and The Times They Are a-Changin är Bob Dylan en av vår samtids mest betydande låtskrivare och musikpoeter. Här samlas texter från början av hans karriär till idag för första gången försedda med hans egna redigeringar och omarbetningar. Dylan är känd för att ändra i sina texter, till och med i sina mest älskade sånger, vilket gör den här utgåvan till ett måste för såväl fans som fanatiker.

Den svenska utgåvan av Sångtexter 1961-2012 innehåller ett helt nyskrivet förord av Fredrik Virtanen.

Mer om författaren

NYHETER

Fredrik Virtanen har skrivit förordet till Bob Dylans Sångtexter 1961-2012

”Det här är en vild häst att tämja och jag har inte ens sporrar”. Fredrik Virtanen berättar om uppdraget att skriva förordet till Bob Dylans Sångtexter 1961-2012 – julens hårdaste klapp.

Foto: Columbia Records

Norstedts ger ut Bob Dylans memoarbok och samlade sångtexter på nytt

Bob Dylan är 2016 års mottagare av Nobelpriset i Litteratur. Nu ger vi ut hans memoarbok och samlade sångtexter på nytt.

”Den stora amerikanska romanen om något!”

Bob Dylan-kännaren Per Faustino är glad över gårdagens besked från Svenska Akademien.

Foto: © Saitastudio
302 kr Bok - Inbunden
Utgiven: november 2016

Bob Dylan (född 1941) är en av världens genom tiderna mest hyllade singer-songwriters och artister. Han har släppt trettiosex studioalbum, vilka tillsammans har sålts i över 120 miljoner exemplar världen över. Bob Dylan har fått en rad utmärkelser, bland annat franska Hederslegionen. År 2000 tilldelades han Polarpriset och 2008 som förste rockartist någonsin Pulitzerpriset. Han är 2016 års mottagare av Nobelpriset i Litteratur.

Bob Dylans Memoarer. Första delen låg ett år på New York Times bestsellerlista när den utkom 2004.

Mer om författaren

FLER TITLAR AV SAMMA FÖRFATTARE

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.