Omslagsbild: Lyckligt skild

Utgivningsdatum: 2017-05-18
Recensionsdatum: 2017-06-07
ISBN: 978-91-1-307668-3

Lyckligt skild

Hitta den kloka vägen före, under och efter separationen

Hur vet man när förhållandet inte går att rädda? När har man rätt att gå? Krävs svek, otrohet, dåligt sexliv - eller räcker en känsla av att livet borde vara något mer? Med värme och skärpa beskriver författarna de kärlekstvivel vi alla kan drabbas av. De vänder och vrider på perspektiven, ger klarsynta råd och helt nya verktyg för krisande kärlekspar. Är varannan vecka-livet optimalt? Orkar jag behålla kontakten med mitt ex? Hur hantera svartsjuka, skuld, rädsla för ensamhet - och hur blir jag stark igen?

Lyckligt skild gör upp med myten om att en separation är ett misslyckande. Utifrån egna erfarenheter ger författarna istället hopp och tröst, och visar att det svåra vägvalet kan leda till en lyckligare tillvaro för både barn och vuxna.

212 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017
55 kr Bok - Pocket
Utgiven: september 2018
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2017
139 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Magnus Abrahamsson
Uppläsare: Marit Danielsson
Utgiven: maj 2017

NYHETER

Should I stay or should I go?

Hur vet man när förhållandet inte går att rädda? När har man rätt att gå? Läs ett kapitel ur boken Lyckligt skild, som gör upp med myterna kring att separera.

Foto: Göran Segeholm
Se fler nyheter

Magnus Abrahamsson är verksam inom film och TV. Han har varit manusförfattare och producent för ett flertal stora dramaserier och långfilmer. Tidigare ensemblemedlem i Pistolteatern där han spelade och skrev pjäser. Han är också en av författarna bakom Storytels följetong ”Livet X 3”, och driver tillsammans med sin partner Skilsmässopodden.

Mer om författaren

Marit Danielsson är kanalchef för Sjuan och TV4 Fakta. Hon har ansvarat för bl a Nyhetsmorgon, utvecklat nya TV-program och varit chefredaktör för Allt i Hemmet och Allt om trädgård. Marit har även varit programledare. Hon brinner för moralfrågor, ord och relationer, inte minst de krångliga, och driver Skilsmässopodden med sin partner. Coachar vid sidan av jobbet. Är utbildad lärare. Född i Malung.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.