Omslagsbild: Kärleksdans i obalans

Utgivningsdatum: 2017-07-28
Recensionsdatum: 2017-08-14
ISBN: 978-91-1-307905-9

Kärleksdans i obalans

Jag ser på mannen jag älskar. Vi står på randen till en katastrof. Jag tycker nästan att han ler i sömnen och plötsligt får jag lust att dräpa honom med kudden, tänker Angelika Lagermark, hårfrisörska på salong d' Amour i Visby.

En annons i tidningen blir startskottet för en serie oväntade händelser. Den stuga vid havet där Angelikas gammelmormor Amalia bodde hela sitt 94-åriga liv är till salu. Amalia var en klok gumma och många var de som kom för att få råd och hjälp i livets svåra skeden. Men huset ruvar på en fasansfull hemlighet.

Samtidigt fortsätter relationsarbetet på frisersalongen med att hjälpa kunderna att hitta kärleken. Det är det enkla. Den svåra är att behålla kärleken när motgångarna kommer. Det är något Angelika själv får erfara när Magnus blir förälskad i hela världen och gör det otänkbara.

Kärleksdans i obalans är en bok om att älska i med- och motgång, och om den berg- och dalbana det innebär att leva med någon som förlorat greppet om verkligheten.
Mer om författaren
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2017
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: maj 2018
99 kr Bok - Storpocket
Utgiven: februari 2018
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juli 2017
145 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Anne-Li Norberg
Utgiven: juli 2017
209 kr Ljudbok - MP3 CD
Uppläsare: Anne-Li Norberg
Utgiven: september 2017
269 kr Ljudbok - CD-skiva
Uppläsare: Anne-Li Norberg
Utgiven: september 2017
”Det känns inkännande, innerligt och varmt” [...] ”Emellan varven är det dråpligt roligt, och som jag skrivit i andra sammanhang uppskattar jag verkligen när det finns en balans mellan elände och gapskratt. Det är befriande!”
Stories from the city
”Spännande feelgood [...] En bra roman av runda av sommaren med.”
Norrköpings Tidningar
”Det finns ett stråk av större allvar i boken även om Angelika och hennes systrar lockar till skratt med vassa repliker.”
Benitas bokblogg
”Det är lättsam och välskriven underhållning men det finns också mörkare stråk i berättelsen den här gången. Relationer är minsann inte bara på lek.”
Ålandstidningen

NYHETER

Anna Jansson visar sitt Gotland

Nu kommer den nya boken om hårfrisörskan Angelika Lagermark, som agerar äktenskapsmäklerska i Visby.

Foto: Marianne Westerlund
Se fler nyheter

Anna Janssons romaner om kriminalinspektör Maria Wern har sålt i närmare fyra miljoner exemplar bara i Sverige och är översatta till 17 språk. Böckerna har gjort succé som tv-serie och film med Eva Röse i huvudrollen. Med Emil Wern - detektiv har Anna Jansson låtit Maria Werns son få en egen barnboksserie. Hon har också startat en ny deckarserie med Örebro som spelplats, med polisen Kristoffer Bark som huvudperson. År 2020 firade Anna Jansson 20 år som författare. År 2021 tilldelades hon Crimetime Awards hederspris.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.