Omslagsbild: Vi ses i Disneyland

Utgivningsdatum: 2017-05-26
Recensionsdatum: 2017-06-12
ISBN: 978-91-1-307895-3

Vi ses i Disneyland

Emma arbetar på produktionsbolaget Gigant Television, som styrs av den pragmatiska vd:n Elsa Wander. Emma är gift och har två barn. Hennes man, Andreas, är frilansjournalist och kämpar för att få uppdrag.

Emma har en tid haft värk i underlivet, när hon söker vård visar det sig att hon har drabbats av "bukens tysta tumör", äggstockscancer. Hon chockas av beskedet och förmår sig inte att berätta för familjen, utan får tröst och stöd av sin ex-sambo, Preben. Samtidigt söker Andreas också bekräftelse på annat håll, men tar risker och går över gränser på ett sätt som både fascinerar och skrämmer honom.

Erika Scott, journalist på Aftonbladet, debuterar med en helgjuten tidsbild av medelklassens jargong och preferenser. Vad händer med människor när livet ställer ultimatum? Kan ett äktenskap, som fyllts av hemligheter, räddas?

Vi ses i Disneyland handlar om döden och livet. Om att älska, svika och vilja kontrollera sig själv och andra. En djärv roman som landar mitt i samtiden.

Mer om författaren
177 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: februari 2018
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2017
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Gunilla Leining
Utgiven: mars 2018

SENASTE RECENSIONERNA

”Bladvändare om känslor och relationer”
Norrländska Socialdemokraten

NYHETER

Konfronterar döden i rapp debutroman

Erika Scotts Vi ses i Disneyland är en skildring av vår tid. Om att älska, svika och vilja kontrollera – sig själv och andra.

Foto: Peter Knutson
Se fler nyheter

Erika Scott började på Aftonbladet 2005 och har tidigare varit reporter och redaktör på Söndag. Numera är hon chef för Aftonbladets alla magasin. Hon har även varit anställd vid Bonnier Tidskrifter som specialtidningschef på Amelia. Vi ses i Disneyland är hennes debutroman.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.