Omslagsbild: Beautyfood

Fotograf: Lina Eidenberg Adamo
Utgivningsdatum: 2017-05-09
Recensionsdatum: 2017-05-31
ISBN: 978-91-1-307670-6

Beautyfood

85 recept för skönhet inifrån
Går det att äta sig snyggare? Finns nyckeln till strålande hy, starkare naglar och glansigare hår på tallriken? Kan vi, med helt vanliga råvaror, montera upp en stoppskylt mot rynkor, plitor och grånande hår? Ja! enligt skönhets- och hälsoredaktören Maria Ahlgren. I en modern, effektiv skönhetsrutin är kastrullen lika viktig som krämburken.

I boken Beautyfood guidar Maria Ahlgren oss mellan de magiska råvarorna och vad de kan göra för vårt utseende, med över 80 oemotståndliga färgsprakande recept. Bland annat bjuder hon på varma och kalla bowls, grönhet som ger skönhet, ljuvliga desserter och såväl festliga Friday facefoods (inklusive beautyproofade cocktails) som Beautybrunch för att börja helgen på bästa sätt. Här hittas också en matig Beautypedia som berättar precis vad alla dessa skönhetsboostande råvaror gör för hud, naglar och hår, och varför de bör finnas i varje lysterjägares skafferi.
Mer om författaren
222 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017

SENASTE RECENSIONERNA

"Oumbärligt för trötta småbarnsmamas!"
mama

NYHETER

Fredagsreceptet: Thaisallad som boostar både ditt inre och yttre

Från Maria Ahlgrens bok Beautyfood bjuder vi på en underbar thaisallad fullproppad av antioxidanter. 

Skönhet kommer inifrån!

I den nya boken Beautyfood bjuder skönhetsjournalisten Maria Ahlgren din hy och ditt hår på en riktig boost.
 

Foto: Lina Eidenberg Adamo
Se fler nyheter

Maria Ahlgren är journalist och en av Sveriges mest profilerade skönhetsredaktörer med en bakgrund på tidskrifter som Bon, Damernas Värld och Elle. Hon bodde flera år i Tokyo, där hon kom i kontakt med konceptet skönhetsmat och "hudvård från insidan". Enligt Maria är skafferiet lika centralt som badrumsskåpet i en modern hudvårdsrutin. Hennes första bok Beautyfood kom 2017 och fick mycket uppmärksamhet i både traditionella och sociala medier.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.