Omslagsbild: Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö

Fotograf: Eric Satten
Fotograf: Kalle Gustafsson
Utgivningsdatum: 2017-10-26
Recensionsdatum: 2017-11-15
ISBN: 978-91-1-308079-6

Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö

Kläderna gör mannen sägs det. Men kläderna kan också hjälpa dig att lyckas med det du vill uppnå. I Klä dig för framgång ger författaren och modeexperten Oscar Arrsjö sina bästa tips för hur kläderna lyfter dig i olika situationer. Vare sig det gäller en jobbintervju, en dejt eller en festlig tillställning kan rätt outfit få dig att känna dig säkrare.

I boken finns många handfasta tips; hur du bygger upp en snygg och funktionell basgarderob, får koll på de rätta klädkoderna eller bär färg på bästa sätt. Du lär dig att välja kläder efter kroppstyp och hur du bäst matchar olika mönster. Oscar Arrsjö går igenom de moderna stilreglerna - men tipsar också om vilka det är helt okej att bryta emot. Hur man vårdar sin kläder och skor, tar bort fläckar och får rätt snits på slipsen eller halsduken finns också med förstås.

Boken är skriven på ett personligt, lättsamt och kunnigt sätt, som från en vän som ger goda råd.

En bred och faktaspäckad bok som på nolltid gör den osäkre framgångsrik.

Mer om författaren
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2017

SENASTE RECENSIONERNA

”Om du bara köper en bok om klädanvisningar detta år så låt det bli den svenska stil­experten Oscar Arrsjös nyutkomna stilbibel Klä dig för framgång. Arrsjö skriver helt enkelt underhållande, lättfattligt och med hög igenkänningsfaktor.”
Affärsmagasinet Forum

NYHETER

Klädda för framgång – ”Så hjälpte Oscar Arrsjö oss!”

Modeexperten Oscar Arrsjö berättar i sin nya bok hur du når dina mål, med hjälp av det du har på dig. Vi har träffat tre killar som han guidat i modedjungeln.

Foto: kajsacharlotta.se
Se fler nyheter

Oscar Arrsjö är ett omtyckt ansikte från TV4:s Nyhetsmorgon där han medverkar som stilexpert och ger tips till män som vill klä sig manligt, snyggt och stilrent. I över tio års tid har Oscar verkar i navet av svenskt herrmode som chefredaktör, entreprenör och modeexpert i radio, magasin, tv och dagstidningar. Han var först i Sverige med att starta ett renodlat modemagasin för män och driver också en egen webbshop. Oscar har en stadig plats på den årliga listan över svenskt herrmodes 100 största makthavare.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.