Omslagsbild: Jag hatar att träna

Fotograf: Emma Svensson
Fotograf: Beata Holmgren
Utgivningsdatum: 2017-09-28
Recensionsdatum: 2017-10-18
ISBN: 978-91-1-307890-8

Jag hatar att träna

Har du också tänkt att du borde börja träna, men kommer på massor av anledningar till att det inte går just i dag? Att du har för dåliga skor, för lite tid eller en tv-serie du måste se. "Jag är en av er", är Brita Zackaris budskap. "Jag kan alltid komma på tusen ursäkter att inte träna. Om du inte också gör det är det eventuellt nåt fel på dig."

Med stor humor och ett alldeles eget uttryckssätt är detta träningsboken som inte är som någon annan, men som ändå effektivt hyvlar ner alla trösklar, främst de mentala, som finns mellan dig och ett svettigare liv. För även om du hatar att träna så kan du med Britas enkla tricks ändå få det gjort.

Med avsnitt som Fucka inte med maten (en ostmacka är lika bra som en proteinsmoothie), Kan jag dö av att börja träna och en fotoguide till hur du bokstavligen tar dig ur soffan har hon gjort en alldeles egen variant av träningsbok. Killarna i gymmet får sig en känga, liksom alla former av dieter.

Boken innehåller även övningar som alla kan göra, 15-minutersprogram som gör vem som helst svinstark och ett sexveckors-program som garanterat får dig att komma i gång.

För du kan bli en sådan som tränar trots att du hatar det.

Mer om författaren
216 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2017
147 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2017

SENASTE RECENSIONERNA

”Med en stor portion humor peppar och inspirerar hon till träning som hon lovar kommer vara pyttelite jobbigt och mest kul. Så om du tillhör de som alltid har tusen ursäkter för att inte träna - här har du svaren!”
Doktorn
”Humor, tips och en liten känga till såväl dieter som gymkillar gör det här till en sant motiverande bok.”
Femina

NYHETER

Brita Zackari hjälper träningshataren att komma igång

I boken Jag hatar att träna får du med hjälp av enkla tricks äntligen till en fungerande träningsrutin – även om du verkligen hatar det.

Foto: Beata Holmgren/Studio Emma Svensson
Se fler nyheter

Brita Zackari är tv-programledare, radiopratare, krönikör och bloggare. Hon hatar att träna men springer ändå halvmaror och åker Vasaloppet. Hon startade sitt instagramkonto i.hate.working.out precis efter att hon fått sitt första barn, för att hon blev galen på att allt som handlade om träning och tjejer också handlade om dieter.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.