Omslagsbild: Green Kitchen at Home

Fotograf: David Frenkiel
Översättare: Eva Andreasson
Utgivningsdatum: 2017-09-05
Recensionsdatum: 2017-09-20
ISBN: 978-91-1-307724-6

Green Kitchen at Home

Enkel och hälsosam vegetarisk mat att njuta av varje dag

I boken Green Kitchen at Home presenterar de bästsäljande författarna David Frenkiel och Luise Vindahl den mat de ständigt återkommer till. Här finns de sanna favoriterna, i form av snabblagade och barnvänliga recept för stressiga vardagar, desserter och frukostar, men även helgens stora middagar med guldkant. De visar hur de bygger sina måltider med omsorg, och avslöjar de hemliga tricksen och genvägarna som gör det möjligt att äta god mat varje dag. Presenterat med deras fantastiska bilder och personliga berättelser sätter boken en helt ny standard för modern vegetarisk, vegansk och glutenfri matlagning som får dig att vilja laga maten om och om igen.
 



 

240 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2017

David Frenkiel och Luise Vindahl är paret bakom den kritikerrosade vegetariska matbloggen Green Kitchen Stories som följs av läsare från hela världen och som bland annat har fått pris för Saveur Best Special Diets Blog 2013. Nyttiga, säsongsbetonade och läckra vegetariska recept tillsammans med färgglada och vackra bilder är deras signum.

Deras arbete har publicerats i Saveur, Bon Appetit, Gourmet, Cook Vegetarian, ELLE, Babble och Jamie Oliver s Food Revolution. Deras app Green Kitchen kom tvåa i App Store Best of 2012.

David är svensk och Luise är danska och de bor för närvarande i Stockholm med dottern Elsa. Luise har en kandidatexamen i socialpedagogik och har jobbat flera år inom socialpsykiatri. Nu arbetar hon som frilansande matskribent och receptutvecklare och studerar samtidigt till certifierad näringsterapeut.

David har de senaste 10 åren arbetat som art director på några av Sveriges största magasin. Nu arbetar han som frilansande designer, receptutvecklare, matstylist och fotograf.

Mer om författaren

Luise Vindahl och David Frenkiel är paret bakom den kritikerrosade vegetariska matbloggen Green Kitchen Stories som följs av läsare från hela världen och som bland annat har fått pris för Saveur Best Special Diets Blog 2013. Nyttiga, säsongsbetonade och läckra vegetariska recept tillsammans med färgglada och vackra bilder är deras signum.

Deras arbete har publicerats i Saveur, Bon Appetit, Gourmet, Cook Vegetarian, ELLE, Babble och Jamie Oliver s Food Revolution. Deras app Green Kitchen kom tvåa i App Store Best of 2012.

David är svensk och Luise är danska och de bor för närvarande i Stockholm med dottern Elsa. Luise har en kandidatexamen i socialpedagogik och har jobbat flera år inom socialpsykiatri. Nu arbetar hon som frilansande matskribent och receptutvecklare och studerar samtidigt till certifierad näringsterapeut.

David har de senaste 10 åren arbetat som art director på några av Sveriges största magasin. Nu arbetar han som frilansande designer, receptutvecklare, matstylist och fotograf.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.