Omslagsbild: STHLM Grotesque

Formgivare: Anders Timrén
Utgivningsdatum: 2017-10-04
Recensionsdatum: 2017-10-23
Mediekontakt: Kajsa Loord
ISBN: 978-91-1-307409-2

STHLM Grotesque

Guldkocken är galan för alla som räknas i Stockholms krogvärld - och journalisten Solveig Berg är på plats. Men kvällen slutar i kaos. Hennes chefredaktör blir skjuten av en okänd gärningsman.

Polisen leds in på ett villospår och Solveig tvingas ut på en farlig jakt på sanningen. Hon konfronteras med mörka krafter i lyxkrogarnas slutna rum. Ju djupare hon gräver, desto farligare blir det.

Skandalfotografen Lennie Lee är tillbaka i Stockholm efter att ha varit borta i tre år. Han befinner sig på botten, men får en oväntad chans att återta sin förlorade plats i rampljuset - om han spelar spelet rätt.

STHLM Grotesque är en fristående fortsättning på STHLM Confidential, Hanna Lindbergs internationellt uppmärksammade debut. Arenan är denna gång den glittriga krogvärlden där jakten på status överskuggar allt. Det är en modern thriller om att fly sitt förflutna för att bli någon annan i ett samtida Stockholm.
Mer om författaren

NYHETER

”Beredda att gå över lik för ära och status”

Hanna Lindbergs nya bok STHLM Grotesque är en thriller om maktkampen i restaurangvärlden.

Foto: Göran Segeholm
179 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2017
147 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2017
147 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Lo Kauppi
Utgiven: oktober 2017

Hanna Lindberg, född 1981, är journalist och bosatt i Stockholm. Som digital redaktör på Bonnier Tidskrifter har hon under många år bevakat krogvärlden och är idag verksam som frilansjournalist. Hon debuterade som författare 2014 med thrillern STHLM Confidential, som hittills har sålts till ett tiotal länder.  

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.