Omslagsbild: Kärlek på allvar

Utgivningsdatum: 2018-01-04
Recensionsdatum: 2018-01-31
ISBN: 978-91-1-307543-3

Kärlek på allvar

Att välja och behålla en relation

Idag är förutsättningarna för att möta sitt livs kärlek bättre än någonsin. Ändå upplever många att de inte träffar rätt; de dejtar och tindrar men det händer bara inte. På samma gång kämpar många par med att hålla ihop och fördjupa sina förhållanden.

Samtalsterapeuten Daniella Gordon träffar såväl ofrivilliga singlar som par med trasiga relationer och hon uppmuntrar dem att jobba med sig själva. Det handlar om att kunna vara intim, både med sig själv och med sin partner - först då är en lycklig relation möjlig.

Utifrån sin gedigna erfarenhet delar Daniella Gordon med sig av viktiga insikter och praktiska metoder för hur man skapar en sann och varaktig kärleksrelation. Genom exempel med hög igenkänningsfaktor och mängder av praktiska övningar får vi lära oss att kommunicera bättre, bryta gamla mönster och våga vara sårbara.

Tillsammans med sin tidigare klient, journalisten Sofie Zettergren, har Daniella Gordon skrivit en livsbejakande och peppande bok för singlar som vill göra sig redo för kärleken. Men också för alla de par som strävar efter att fördjupa och förbättra den relation de redan har. Det handlar om konsten att välja rätt partner, men också om att i en relation kunna välja sig själv utifrån sina sanna behov. Först då kan relationen växa.

209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2018
149 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: februari 2018

NYHETER

Att välja dig själv för att hitta kärleken

I den nya boken Kärlek på allvar lär Daniella Gordon och Sofie Zettergren oss att hitta till en lycklig samvaro – både för ofrivilliga singlar och par med trasiga relationer.

Foto: Göran Segeholm
Se fler nyheter

Daniella Gordon är samtalsterapeut och har under sina 40 verksamhetsår i såväl Sverige som USA utvecklat en unik förmåga att tolka de dramer och inre konflikter som människor bär på. Kön med klienter är lång, och hon har därför samlat sina erfarenheter och övningar i den här boken. Hennes lika rättframma som innerliga terapi är unik på många sätt och däri ligger också grunden till hennes genomslagskraft som terapeut. Daniella Gordon arbetar med både par- och individualterapi och var också en av experterna i SVT:s Gift vid första ögonkastet.

Mer om författaren

Sofie Zettergren arbetar som frilansjournalist i Stockholm och New York där hon gör reportage för svenska och internationella magasin.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.