Omslagsbild: Vegomejerier

Fotograf: Jason Michael Lang
Utgivningsdatum: 2018-03-16
Recensionsdatum: 2018-04-04
Mediekontakt: Fanny Birath
ISBN: 978-91-1-308127-4

Vegomejerier

Gör egen mjölk, smör & ost av nötter, frön & gryn

Lär dig att göra dina egna helvegetariska mejeriprodukter och använda dem i din matlagning. Oavsett om du är vegan, känslig för laktos eller bara vill äta hälsosammare för både kropp och miljö får du här ett verktyg för att förnya din matlagning. Genom att tillverka mejerierna själv utifrån veganska ingredienser får du full koll på näringsinnehållet och slipper alla onödiga tillsatser. Att smaken blir så mycket renare och godare är en kraftig bonus!

Emelie Holm har tidigare lärt ut konsten att skapa läckra desserter utan vitt socker. Nu tar hon sig an mejeriprodukter och visar hur de kan tillverkas enbart på nötter, kärnor och gryn. Att till exempel göra sin egen nötmjölk klarar vem som helst med några enkla steg. Du behöver heller ingen svår utrustning utan det mesta har du hemma. Miljösmart, hälsosamt och fantastiskt enkelt.

Mer om författaren
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2018

Emelie Holm är näringsterapeut, föreläsare och kokboksförfattare. Tidigare har hon skrivit böckerna Liten Kaka och Sött utan vitt socker. Sedan ett par år tillbaka bor hon med i sin familj i Thailand, där hon ger kurser i hälsosam matlagning. Hon lagar även mat i TV4. Emelie Holms resa från sötsaker till raw food är inspirerande för alla som strävar efter ett sundare liv.

 

 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.