Omslagsbild: Aldrig mer

Utgivningsdatum: 2018-01-04
Recensionsdatum: 2018-01-22
ISBN: 978-91-1-308273-8

Aldrig mer

16-åriga Andreea från Bukarest hoppas att livet ska bli bättre i Spanien, men det visar sig vara en mardröm. Hon hålls fången i en liten lägenhet och säljs upprepade gånger av hallickar. När hon så småningom hamnar i Sverige bestämmer hon sig för att aldrig mer bli utnyttjad. Oavsett konsekvenserna.

Terapeuten Patrik finns på plats då en man grips för att ha plockat upp en minderårig flicka på Malmskillnadsgatan. Han nekar till brott. Patrik blir snart övertygad om att mannen talar sanning. Men varför plockade han då upp flickan?

Ted har i många år köpt sex under sina arbetsresor till Stockholm. En kväll räcker hans fru över ett lila kuvert som har kommit med posten. Innehållet i kuvertet visar att någon vet vad Ted håller på med, och vill tvinga honom att börja ta ansvar för sitt handlande.

Tre människor och tre öden vävs samman i denna högaktuella roman om kvinnor som utnyttjas i prostitution i Sverige och Europa.

»Skoningslös debutroman.« Arbetarbladet om Den första lögnen

»en rasande spännande debutroman som driver sina läsare obönhörligt framför sig.«
Aftonbladet om Den första lögnen

Mer om författaren
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2018
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: december 2018
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2018
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Hedda Stiernstedt
Utgiven: januari 2018

SENASTE RECENSIONERNA

”Med gedigen research i bagaget berättar Sara Larsson skickligt om trafficking och människors utsatthet.”
”Aldrig mer fungerar utmärkt som chockerande och upplysande spänningshistoria, med tankar om hur trafficking kan bekämpas, i praktiken.”
”Sara Larsson skriver återigen väldigt medryckande och otäckt om sexbrott ...” Lotta Olsson
Dagens Nyheter

NYHETER

En brännande thriller om människohandel

”En oförglömlig historia”, skriver tidningen Amelia om Sara Larssons hyllade Aldrig mer, som nu finns i pocket. Här vävs tre människors öden samman i en högaktuell historia om kvinnor som utnyttjas i prostitution i Sverige och Europa.

Foto: Göran Segeholm
Se fler nyheter

Sara Larsson är född 1973. Hon tillbringade merparten av uppväxten i det lilla samhället Grebbestad i norra Bohuslän, men är nu bosatt i södra Stockholm. Hon är utbildad civilingenjör men har även studerat radiojournalistik och juridik. Idag driver hon egen konsultverksamhet och jobbar främst med kommuner, där hennes roll är att driva olika förändringsprojekt inom kommunens olika verksamheter: skola, omsorg och socialtjänst. Hon debuterade 2015 med Den första lögnen som fick ett väldigt fint mottagande. I hennes nya roman Aldrig mer vävs tre människors öden samman i en högaktuell historia om kvinnor som utnyttjas i prostitution i Sverige och Europa.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.