Omslagsbild: Lises Lettering

Fotograf: Kristin Lagerqvist
Utgivningsdatum: 2018-04-27
Recensionsdatum: 2018-05-16
ISBN: 978-91-1-308188-5

Lises Lettering

Konsten att rita bokstäver

Att kunna skriva snyggt är en dröm för många. Lettering, som kan översättas med bokstavstecknande eller bokstavskonst, är en modern och lekfull form av kalligrafi. Lettering har alla förutsättningar att bli nästa stora trend efter scrapbooking och målarböcker för vuxna. Med Lises Lettering kommer du enkelt igång med ditt kreativa skapande och ser snabbt resultat.

Här får du massor av inspiration för att göra vardagen vackrare och ta fram personliga inrednings- och presentdetaljer som etiketter, kort, affischer, tavlor och inbjudningar. Eller varför inte ett t-shirttryck eller en tatuering!

Steg för steg lär du dig olika stilar - elegant, stöddigt, slarvigt, roligt eller 3D - och när de passar att använda. Du får tips på olika sorters pennor och andra verktyg. När lettering kombineras med illustrationer eller inredning, som en vacker gammal ram, blir det ännu mer intressant.

Mer om författaren
216 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2018

Lise Hellström är mest känd som lettering-konstnär, eller bokstavsillustratör. Med ett förflutet som marknadschef startade hon sitt instagramkonto @inkandlise, som idag har över 230 000 följare över hela världen.

2018 släpptes hennes bok Lises Lettering: Konsten att rita bokstäver.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.