Omslagsbild: Lises Lettering

Fotograf: Kristin Lagerqvist
Utgivningsdatum: 2018-04-27
Recensionsdatum: 2018-05-16
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-1-308188-5

Lises Lettering

Konsten att rita bokstäver

Att kunna skriva snyggt är en dröm för många. Lettering, som kan översättas med bokstavstecknande eller bokstavskonst, är en modern och lekfull form av kalligrafi. Lettering har alla förutsättningar att bli nästa stora trend efter scrapbooking och målarböcker för vuxna. Med Lises Lettering kommer du enkelt igång med ditt kreativa skapande och ser snabbt resultat.

Här får du massor av inspiration för att göra vardagen vackrare och ta fram personliga inrednings- och presentdetaljer som etiketter, kort, affischer, tavlor och inbjudningar. Eller varför inte ett t-shirttryck eller en tatuering!

Steg för steg lär du dig olika stilar - elegant, stöddigt, slarvigt, roligt eller 3D - och när de passar att använda. Du får tips på olika sorters pennor och andra verktyg. När lettering kombineras med illustrationer eller inredning, som en vacker gammal ram, blir det ännu mer intressant.

Mer om författaren
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2018

Lise Hellström har ett förflutet som marknadschef. Hon säger själv att hon inte gillar att rita och inte ens har en snygg handstil. I dag har hon ett stort och växande Instagramkonto och ägnar sig på heltid åt det roligaste hon vet. Målet är att hitta sitt eget uttryck och att skriva unikt, inte perfekt.

Hon får många förfrågningar från olika delar av världen om att göra allt från skyltar till logotyper, affischer och förpackningsdesign.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

We use cookies to give you the best experience on the site. By continuing, you agree that we use cookies. Ok

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.