Omslagsbild: Så lärde jag mig att älska min kropp

Fotograf: Lina Eidenberg Adamo
Utgivningsdatum: 2018-05-09
Recensionsdatum: 2018-05-23
ISBN: 978-91-1-308460-2

Så lärde jag mig att älska min kropp

När Linda-Marie Nilsson lade upp en bild på sig själv i bikini blev det en världsnyhet. Kroppsaktivismen eller kroppspositivismen handlar om att alla har rätt till sin kropp och om att vara nöjd med sin kropp som den är, trots samhällets skeva ideal.

Med hashtaggen #allastorlekarärvackra fortsätter hon att inspirera sina följare. Alltid med en stor portion humor, som i klippet där hon testar produkter för att låren inte ska gnida mot varandra.

Eller när hon listar "50 saker som tjocka är trötta på att höra".

Att hennes budskap behövs är det många som vittnar om. Bland hennes många fans hittar vi de unga tjejerna som inte vågar klä om på gympan men även äldre kvinnor som aldrig visar sig i baddräkt på stranden. Föräldrar söker också hennes råd kring hur de ska prata kroppsideal med sina barn.

Nu har Linda-Marie Nilsson skrivit en peppande och inspirerande självhjälpsbok för att hjälpa fler att älska sig själva. Hon delar generöst med sig av sin egen historia men ger också massor av konkreta tips, allt från hur man hittar rätt kläder till hur man hanterar kroppshat på nätet.

Mer om författaren
259 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2018
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2018
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Linda-Marie Nilsson
Utgiven: maj 2018

SENASTE RECENSIONERNA

”Göm dig inte i vassen, utan lyssna och lär av denna kloka kvinna som blev kroppspositiv. Hon skapade bejakande hashtaggen #allastorlekarärvackra. Kort och gott får du en bikinikropp så här: Ha en kropp. Ta på en bikini. Klart.”
M-magasin
”Linda-Marie Nilsson har skrivit en viktig bok om normer och acceptans.”
Hänt i veckan
”Inspirerar”
Expressen

NYHETER

Linda-Marie Nilsson: ”När jag släppte boken vågade jag ha kalas”

Författaren bakom Så lärde jag mig att älska min kropp minns 2018 som det bästa och viktigaste året i hennes liv.

Foto: Lina Eidenberg Adamo

”Det är tufft att känna att man inte är välkommen”

Linda-Marie Nilsson om hur en bikinibild förändrade hennes liv och resulterade i nya boken Så lärde jag mig att älska min kropp.

Foto: Lina Eidenberg Adamo
Se fler nyheter

Linda-Marie Nilsson är journalist, krönikör och kroppsaktivist. Hon har bland annat arbetat som reporter på Expressen och Aftonbladet. Som influencer driver hon flera kanaler på olika plattformar.

Hon brinner för att hjälpa och inspirera andra till att älska sig själva och medverkar ofta i intervjuer i tidningar, tv och radio om kroppsaktivism och ideal.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.