Ultimatum

Författare

L S Hilton

Översättare

Hanna Svensson

Ultimatum

Svenska

2018-05-09

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Romaner

Översättare

Hanna Svensson

Författare

Publiceringsdatum

2018-05-09

Formgivare omslag

Emma Graves

Bokinformation

Originaltitel

Ultima

Originalspråk

Engelska

Språk

Svenska

Serie

Maestratrilogin

Läsordning

3

Format

Pocket

Produktion

Papper

LABB Bokpapper TH

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113084886

Antal Sidor

317

Vikt (kg)

0.174

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

178

Bredd (mm)

110

Böcker av författaren

Om boken

Först kom Maestra, sedan Domina och nu Ultimatum!

Den glamorösa konsthandlaren Elizabeth Teerlinc avslöjar lätt en förfalskning. Hon är trots allt en själv. Hennes sanna identitet, Judith Rasleigh, ligger begravd under lager på lager av lögner. Begravda är också liken av de män som varit dumma nog att komma i hennes väg. Men nu har Judith hamnat mitt i korselden mellan en rysk maffiaboss och en korrupt italiensk polis, och hon tvingas skapa ett nytt riktigt vågat konstverk. Ett falskt mästerverk som hon måste ta till det världsberömda auktionshuset där hon tidigare arbetat som assistent, och sälja för 150 miljoner dollar. Uppdraget att sätta dit sin avskyvärda tidigare arbetsgivare är nästan lika upphetsande för Judith som det extrema sex hon är beroende av speciellt när priset för ett misslyckande är en kula i bakhuvudet. Men att rikta strålkastarna mot sin nya identitet sätter henne i en ännu större fara. Likt en vacker målning vars färgskikt skalats av, kommer något helt annat fram. En sanning om Judiths förflutna som till och med hon själv kan chockas av.

Läs mer

L S Hilton

Ultimatum

Om boken

Judith från Maestra är tillbaka. Med en ny identitet och ett nytt liv i Venedig. Hon tycks ha allt hon behöver - pengar och ett eget galleri. Ska hon äntligen kunna njuta av det liv hon alltid önskat sig? Hennes förflutna kommer dock snart ikapp henne - gamla och nya fiender, som är beredda att döda för att få sin hämnd. Kommer hennes ilska och list kunna rädda henne ännu en gång?

Läs mer

Domina

L S Hilton, Blacksheep

Domina

Om boken

Det mest chockerande du kommer läsa i år!

Judith Rashleigh arbetar som assistent på ett prestigefyllt auktions-hus i London. Hon drömmer om att etablera sig i konstvärlden. Men på jobbet behandlas hon som luft. Det gäller att ha rätt bakgrund och kontakter. Hon börjar jobba extra på en bar där män med för mycket pengar vill dricka med unga kvinnor. För att varva ner går hon på sexklubbar och har sex med främlingar. När hon äntligen får ansvar på jobbet visar det sig att auktionshuset har sysslat med förfalskningar. Judith får skulden, blir förnedrad och får sparken. I ren desperation åker hon till Rivieran med en beundrare. Väl där får ett oskyldigt spratt förödande konsekvenser och Judith tvingas fly för sitt liv.

Ensam och i fara måste Judith skapa sig en ny identitet och ett nytt liv. Hon får förlita sig på sina kunskaper och bluffa sig in bland de rika och berömda. Men hon kan inte släppa skandalen som ledde till att hon fick sparken. Kan hon använda det till sin fördel istället?

Maestra är en ny thriller som utspelar sig på de mest exklusiva och exotiska platserna i Europa. Med en hjältinna som både skrämmer och lockar. Det är den första delen i en trilogi som är såld världen över.

Läs mer

Maestra

L S Hilton

Maestra

Nyheter

17 april 2018

Vinn våra pocketnyheter!

Nyheter