Omslagsbild: Hemligheten i Cornwall

Översättare: Örjan Sjögren
Utgivningsdatum: 2018-10-03
Recensionsdatum: 2018-10-22
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-1-308850-1

Hemligheten i Cornwall

Jude får kalla fötter på sin bröllopsdag och låter sin blivande make stå och vänta vid altarringen eftersom hon aldrig dyker upp i kyrkan. Hennes fästman blir förtvivlad, hennes mor rasande och alla de upprörda bröllopsgästerna får nu något att samtala om ute på Cape Cod under det närmaste året.

Skamsen och skuldmedveten tar Jude sin tillflykt till Pengarrock, en fallfärdig herrgård i Cornwall där hon fått i uppdrag att katalogisera familjen Trevillions gigantiska bibliotek. Herrgården Pengarrock blir en perfekt tillflyktsort för Jude, eftersom den är full av historia och hemligheter. Men en ny ägare till Pengarrock dyker upp med vidlyftiga planer för huset och markerna. Jude känner sig manad att försvara Trevilion inför främlingen, hennes efterforskningar har nämligen lett henne in på upptäckten av en fruktansvärd tragedi som ägde rum för århundranden sedan, en dispyt om en förlorad skatt.

Den nye ägaren vill sätta ut Pengarrock till försäljning för att kunna genomföra sina planer och tiden håller på att rinna ut för Jude om hon vill avslöja hemlig­heten och hindra försäljningen.
Mer om författaren
59 kr Bok - Pocket
Utgiven: februari 2019
147 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2018
147 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Rachel Molin
Utgiven: oktober 2018

Liz Fenwick är amerikanska av irländsk härkomst, född och uppvuxen i Boston. Under arbetet med sin masteruppsats kom hon till England och gifte sig med en engelsman. Paret har tre vuxna barn och tillbringar så mycket tid som möjligt i huset i Cornwall. Stugan vid havet som inspirerade Liz Fenwick att skriva den här romanen, finns i verkligheten och ägs idag av National Trust. Den kallas för Powders och byggdes av marinmålaren Percy Cecil Thurnburn på 30-talet och går att hyra. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.