Omslagsbild: Smartare löpning

Fotograf: Emma Shevtzoff
Utgivningsdatum: 2018-08-17
Recensionsdatum: 2018-09-05
ISBN: 978-91-1-308380-3

Smartare löpning

100 hacks för roligare rundor och bättre träning

Är du en inbiten löparräv eller nybörjare som siktar på att springa ditt första motionslopp? Oavsett vilket finns det mängder med tips och tricks som gör din löpning både roligare och bättre.

Petra Månström, känd löparprofil, kommer här med sina bästa råd i form av 100 löparhacks. För hennes del började löpningen med ett impulsivt beslut att springa ett maraton när chefen på tidningen hon jobbade på frågade om någon kunde tänka sig att springa Stockholm Marathon och blogga om det.

Och trots att hon idag verkligen hittat sin grej i löpningen slår hon ett slag för en mindre prestationsinriktad träning.

Att det ska vara känslan i kroppen efter passet som räknas, inte hur långt eller snabbt du sprungit. Eller att löpningen - och våra kroppar - mår bra av att vi går lite emellanåt på långpasset.

Här finns knepen som underlättar på tävling, hur du finslipar din löpteknik, får en roligare stund på löpbandet eller varierar dina löprundor. Men framför allt hur du kan hitta en hållbar träning, där du får ihop träningen med livet och undviker skador.

Löpning behöver inte vara blodsmak i munnen - det är bara att springa lite smartare helt enkelt!

Mer om författaren
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2018

NYHETER

”Lär dig springa långsamt”

I sin nya bok Smartare löpning delar Petra Månström med sig av sina 100 bästa tips för nybörjaren såväl som den inbitne.

Foto: Emma Shevtzoff

”Träna där du är!”

Petra Månström, som i augusti kommer med boken Smartare löpning, ger sitt bästa träningsråd.

Foto: Emma Shevtzoff
Se fler nyheter

Petra Månström är journalist och entreprenör inom träning och hälsa. Trots att hon började springa relativt sent blev hon snabbt biten av löpning som motionsform. Numera har hon sprungit mängder av motionslopp, halvmaror och maraton samt jobbar professionellt med löpning.

Driver den egna Maratonpodden samt podden Ewerlöf & Månström tillsammans med Malin Ewerlöf.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.