Omslagsbild: Rutiga kokboken

Redaktör: Maria Selin
Utgivningsdatum: 2018-09-07
Recensionsdatum: 2018-09-26
ISBN: 978-91-1-308563-0

Rutiga kokboken

Grundkokbok med över 1500 recept för stora och små hushåll

Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: allt ifrån hur du gör ketchup till hur du tillagar en festlig trerättersmiddag eller fixar en matig morgongröt.

Nu uppdateras Rutiga kokboken med veckomenyer och inköpslistor så att du lätt kan planera dina måltider. Det finns också tips på hälsosammare mat och fler bufféförslag. Några recept har tagits bort och nya lagts till. Men en sak är säker - du kommer absolut att känna igen dig.

Med över 1 500 recept samlade från klassiker till moderna rätter och livsmedelsfakta är Rutiga kokboken både en fantastisk kokbok och uppslagsbok.

324 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2018

NYHETER

Superklassiker i ny förpackning

Den finns i 1,4 miljoner hem och innehåller det mesta du behöver veta om matlagning. Nu kommer Rutiga kokboken i en uppdaterad variant.

Se fler nyheter

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.