Omslagsbild: Julens allra godaste

Utgivningsdatum: 2018-10-05
Recensionsdatum: 2018-10-24
ISBN: 978-91-1-308752-8

Julens allra godaste

Kockarnas bästa recept
Njut av julen med den allra godaste maten från våra bästa kockar och konditorer. Här har vi samlat drygt hundra recept på nya och gamla julbordsklassiker med smak av den svenska julens kryddor och magi.

Ät och drick med familj och vänner från advent till nyår: bjud in till glöggfest med juliga tilltugg, adventsbaka bröd, kakor och lussebullar, samla barnen i köket för pepparkaksbygge och gotte-pyssel, och förbered höjdpunkten det dignande julbordet. Vill du göra julen helt eller delvis vegetarisk hittar du en mängd inspirerande recept, både trendiga alternativ till klassiker och framtidens måsten. Avsluta med en sprakande praktfull nyårsmeny, en gnistrande fest för både öga och gom!

Allt hittar du i den vackra och inspirerande julkokboken Julens allra godaste, med recept hämtade ur en kokboksskatt signerad några av våra mest uppskattade kockar, till exempel Leif Mannerström, Hannu Sarenström, Jan Hedh, Sara Begner och Karoline Jönsson.

Så mycket gott och så många inspirerande bilder att vi vill ha jul året om!
179 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2018

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.