Omslagsbild: Marionetten

Översättare: Jan Risheden
Utgivningsdatum: 2019-03-27
Recensionsdatum: 2019-04-15
Mediekontakt: Lina Sjögren
ISBN: 978-91-1-308691-0

Marionetten

Arton månader har gått sedan de bestialiska trasdockemorden, men ärren finns kvar. Kriminalinspektör Emily Baxter på Scotland Yard har kallats till ett möte med agenter från FBI och CIA. Det har skett ett mord på Brooklyn Bridge och de vill koppla det till trasdockemorden. Ordet BETE är inkarvat på offrets bröst. Baxter tvivlar. Copycatmorden det senaste året har varit många och det finns ingen anledning att tro att det här skulle vara något annat än en copycat. Men när hon får veta namnet på offret, och när ett nytt mord inträffar i London nu med ordet MARIONETT inristat på kroppen blir Baxter tvärsäker.

Medan morden ökar i omfång och brutalitet på båda sidor om Atlanten försöker Baxter och hennes team hjälplöst komma ikapp. Deras enda hopp är att ta reda på vem BETET är menat för, hur MARIONETTERNA är utvalda och, viktigast av allt, vem det är som håller i trådarna.

Mer om författaren
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2019
123 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2019
123 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Johan Ehn
Utgiven: april 2019

Daniel Cole är född 1983 och bor i Bournemouth på Englands sydkust. Han har arbetat som sjukvårdare och livräddare. Debutromanen Trasdockan blev omedelbart en internationell bästsäljare och rättigheterna till den och uppföljaren Marionetten har sålts över hela världen.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.