Omslagsbild: Hälsobalansen

Översättare: Sandra Medin
Utgivningsdatum: 2019-01-03
Recensionsdatum: 2019-01-23
ISBN: 978-91-1-308908-9

Hälsobalansen

4 nycklar till ett bättre liv

Vi vet egentligen exakt vad vi behöver göra för att må bättre, men väldigt få av oss gör det. Hälsobalansen innehåller läkaren Rangan Chatterjees samlade kunskap vad gäller vår hälsa.

Hans patienter söker vård för att få en diagnos och medicin, men han uppmanar dem i stället att söka svaret i sin livsstil och menar att om vi bara levde mer medvetet skulle många av våra symptom försvinna av sig själva. Livsstil och mat är en kraftfull medicin och här väver han samman sina egna råd med den senaste vetenskapliga forskningen.

Boken bygger på de fyra hälsonycklarna Vila, Mat, Rörelse och Sömn. Att hitta balansen mellan de fyra nycklarna - inte sträva efter perfektion inom de enskilda nycklarna - är grunden till en god hälsa. Om du tränar mycket och prestationsinriktat men sover dåligt kommer du ändå inte att må bra.

Han ordinerar bland annat egentid i minst en kvart om dagen, periodisk fasta, mer promenader i vardagen och rutiner för sänggåendet som gör att du känner dig pigg när du vaknar. Enkla och inspirerande steg som lätt blir till en daglig rutin!

Mer om författaren
89 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2019
139 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: februari 2019
139 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Charlotta Jonsson
Utgiven: april 2019

NYHETER

Föreläsning med succéläkaren Rangan Chatterjee från BBC

Så gör du för att minska stressen i ditt liv – i februari besöker författaren bakom boken Hälsobalansen Stockholm. Biljetterna ute nu!

Foto: Susan Bell

Succéboken Hälsobalansen nu i ljud!

Rangan Chatterjees fyra nycklar till ett bättre liv finns nu som ljudbok hos Storytel.

Fyra nycklar till ett bättre liv

I Hälsobalansen av läkaren Rangan Chatterjee får vi lära oss en helhetsmetod som leder till bättre hälsa genom enkla steg som är lätta att få in i vardagen.

Se fler nyheter

Läkaren Rangan Chatterjee är känd från BBC1:s "Doctor in the House", där han hjälper familjer till ett mer hälsosamt liv. Hans bok Hälsobalansen har blivit en stor succé, både i Sverige och internationellt. Driver även en populär hälsopodd, "Feel better, Live more". Han menar att det finns en stor brist i helhetssynen på sjukdom idag. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.