Omslagsbild: Vegan BBQ

Fotograf: Linus Hallgren
Utgivningsdatum: 2019-03-22
Recensionsdatum: 2019-04-10
ISBN: 978-91-1-309302-4

Vegan BBQ

Grilla grönt och galet gott!

Finns det något säkrare sommartecken än doften av tändvätska och glödande grillkol? Vi älskar att grilla, men de flesta av oss är inte så fantasifulla när det kommer till vad vi lägger på grillen. Hamburgare, korvar, biffar och kanske något enstaka grönsaksspett för syns skull - känns det igen?

Här är boken för dig som vill inspireras att tänka nytt och framförallt grönt till grillen. Vegoprofilen Mattias Kristiansson bjuder på en färgsprakande BBQ med saftiga vegoburgare, kryddiga grillspett och spänstiga grönsaker, och alla slags tillbehör i form av sallader, såser och röror. Vegan BBQ är dessutom den enda veganska grillboken på svenska!

Ur innehållet:

- På grillen, - Tillbehör, - Såser, - Röror & smaksättare, - Tilltugg, - Drinkar, - Efterrätter

Ur receptfloden: Flintastek med chipotledressing & grillad sötpotatis, Zucchinirullar med cashewost, Indiska spett med tamarindchutney och regnbågssallad, Vegokött med chimichurry & bönsallad

Mer om författaren
119 kr Bok - Flexband
Utgiven: mars 2019

Mattias Kristiansson är en av Sveriges främsta veganprofiler och driver Sveriges första och största veganska mattidning tidskriften Vego. Han har gjort allt från veganska bufféer åt restauranger till att inspirera Malou von Sivers att köra vegansk vecka. Tidigare har han bland annat gett ut böckerna Vego och Bake my Day, efter sin populära bakblogg med samma tema.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.