Omslagsbild: Lev mer, tänk mindre

Översättare: Henrik Sjöberg
Utgivningsdatum: 2019-08-14
Recensionsdatum: 2019-09-04
Mediekontakt: Katarina Lindell
ISBN: 978-91-1-309363-5

Lev mer, tänk mindre

Bli fri från nedstämdhet och depression med metakognitiv terapi

Lev mer, tänk mindre visar hur du med hjälp av metoden metakognitiv terapi (MCT) kan bli fri från depression och nedstämdhet. Terapiformen håller på att slå igenom på bred front i världen, som ett nytt sätt att behandla depression.

Depression är ett växande problem för allt fler, och WHO larmar om att depression inom tre år blir den största sjukdomsbördan i världen. Men vad kan man som enskild göra åt det? Vi har vant oss vid att tackla en kris genom att bearbeta den, tänka och analysera - men det är enligt behandlingsformen fel väg att gå. I stället bör vi låta saker passera och metakognitiv terapi lär oss hur.

Boken introducerar metoder för den som lider av nedstämdhet, men är även användbar för den som vill slippa hamna där. Genom att sluta grubbla och oroa oss återfår vi livsglädje och energi.

Mer om författaren
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019
123 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2019
123 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Camilla Nilsson Jern
Utgiven: september 2019

NYHETER

Lev mer, tänk mindre

I Pia Callesens bästsäljande bok berättar hon hur du kan bli fri från nedstämdhet med metakognitiv terapi.

Se fler nyheter

Pia Callesen är utbildad psykolog vid University of Wales och Köpenhamns universitet samt vidareutbildad i kognitiv och metakognitiv terapi. Hon blev doktor vid Manchester University med en avhandling som handlade om effekten av metakognitiv behandling av depression jämfört med traditionell kognitiv beteendeterapi. Hon driver idag CEKTOS, Center for Kognitiv och Metakognitiv Terapi.

Lev mer, tänk mindre har blivit en bästsäljare i Danmark och är såld till flera andra länder som Tyskland, Norge och England.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.