Omslagsbild: Bli hälsoklok

Utgivningsdatum: 2019-08-14
Recensionsdatum: 2019-09-04
ISBN: 978-91-1-309299-7

Bli hälsoklok

Lofsans bok om hållbar livsstil

Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ska träna, äta, och leva för att må bra. Samtidigt som vi vet vad vi behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att få till det. Varför?

Lovisa Sandström har jobbat som personlig tränare under många år och i den här boken delar hon med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en träning som verkligen fungerar och som håller över tid - en hållbar livsstil helt enkelt.

Det handlar om hur mycket du måste träna om du inte rör dig annars, för att vara "skyddad" mot det farliga stillasittandet, hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning, och varför du bör börja där du är, inte där du vill vara. Hur stress och sömnbrist påverkar inte bara vår vardag utan också våra träningsresultat.

Detta är inte en vanlig träningsbok, utan en faktaspäckad och viktig genomlysning av en rad hälsoaspekter i våra liv. Lär dig av Lovisas bästa knep - som hon använt på ett stort antal människor genom åren - och hitta dina nycklar till vad som verkligen fungerar!

Mer om författaren
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2019
123 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Lovisa Sandström
Utgiven: augusti 2019

NYHETER

Bli hälsoklok med Lofsan

I Lovisa Sandströms nya bok ringar hon in vad som håller över tid när det kommer till träning och hälsa.

Se fler nyheter

Lovisa "Lofsan" Sandström är personlig tränare, idrottslärare samt flitig föreläsare om träning, hälsa och livsstilsförändring. Hon har skrivit en rad träningsböcker, som Lofsans mammaträning och en bok om bäckenbottenträning, Lofsans underverk. Tillsammans med tv-programledaren Jessica Almenäs har hon skrivit Stora löparboken för kvinnor, Stora träningsboken för kvinnor samt Stora träningsboken för gravida. Duon driver också Träningspodden, Sveriges största podcast om träning och hälsa. Pro Bono är Lovisa Sandströms nya intervjupodd.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.