Omslagsbild: För alltid tillsammans

Översättare: Karin Andrae
Utgivningsdatum: 2019-05-02
Recensionsdatum: 2019-05-20
ISBN: 978-91-1-308926-3

För alltid tillsammans

En vanlig morgon vaknar Robbie i sin säng med sin fru Emily sovande bredvid. Precis som han har gjort nästan alla morgnar under deras 54 år tillsammans. Han stiger upp och klär på sig, gör kaffe, matar hundarna, precis som han brukar. Han gör i ordning frukost till sin fru, och skriver sedan en lapp som han lämnar på Emilys nattduksbord innan han går ut genom dörren för att aldrig mer återvända.

Från den dagen får vi följa Robbie och Emilys liv bakåt i tiden. Längs vägen lär vi känna ett par som stått enade genom lycka och sorg, genom framgång och motgång. Ett stabilt och kärleksfullt par som verkar ha överkommit alla hinder. Men ju längre bak i tiden vi kommer, desto tydligare förstår vi att de båda bär på en hemlighet som de gör vad som helst för att dölja.

Mer om författaren
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2019
141 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2019
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Viktoria Flodström
Utgiven: maj 2019

Julie Cohen är uppvuxen i Maine. Hon studerade engelsk litteratur vid Brown University och Cambridge och är en populär föreläsare och lärare i kreativt skrivande. Hennes böcker har översatts till femton språk och hon har sålt i nästan en miljon exemplar. Julie bor i Berkshire med sin man, son och en terrier. För alltid tillsammans utsågs till Contemporary Romantic Novel of the Year 2018 av The Romantic Novelits' Association.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.