Omslagsbild: Destination Beautyfood

Fotograf: Lina Eidenberg Adamo
Utgivningsdatum: 2019-05-17
Recensionsdatum: 2019-06-12
ISBN: 978-91-1-309233-1

Destination Beautyfood

Världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow
I den här kokboken ger vi oss ut i världen för att inspireras av de bästa skönhetshemligheterna från världens mest tongivande beautyplatser. Kapitlen utgår från Seoul, Tokyo, Paris, Los Angeles och Stockholm. Här föds trender som präglar badrumsskåp och skafferier världen över, och boken guidar och inspirerar läsaren att själv prova maten, kultprodukterna och rutinerna hemma för att skruva upp sin glow till nästa nivå.

Destination Beautyfood är främst en kokbok, men guidar även till ingredienserna, rutinerna och kultprodukterna. Här får vi veta allt om hur vi får porslinshy som en japanska, glow (gwang) som en koreanska, hur vi blir lika effortless chica som parisiskorna och vad Los Angeles gyllene it-girls egentligen dricker i sina smoothies.

Vi navigerar genom ett glossigt skönhetsuniversum där sheetmasker och nordiska superfoods har en lika självklar plats som franska apoteksprodukter och soppkastruller. Gränserna mellan kök och badrum suddas ut: skönhetsrutinen är en livsstil där hudvården serveras på både krämtub och tallrik.
Mer om författaren
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2019

NYHETER

Hudvård från köket!

I Destination Beautyfood reser vi världen över och tar del av maten som boostar oss inifrån och ut. Slutdestination: Glow.

Foto: Lina Eidenberg Adamo
Se fler nyheter

Maria Ahlgren är journalist och en av Sveriges mest profilerade skönhetsredaktörer med en bakgrund på tidskrifter som Bon, Damernas Värld och Elle. Hon bodde flera år i Tokyo, där hon kom i kontakt med konceptet skönhetsmat och "hudvård från insidan". Enligt Maria är skafferiet lika centralt som badrumsskåpet i en modern hudvårdsrutin. Hennes första bok Beautyfood kom 2017 och fick mycket uppmärksamhet i både traditionella och sociala medier.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.