Omslagsbild: Stora Veckans vego

Fotograf: Eva Hildén
Utgivningsdatum: 2019-08-29
Recensionsdatum: 2019-09-18
Mediekontakt: Fanny Birath
ISBN: 978-91-1-309235-5

Stora Veckans vego

Grön middag på bara 30 minuter

Vad ska vi äta till middag? Att lägga flera timmar på att förbereda en fin middag kan vara roligt ibland men ofta har vi inte den tiden på vardagar efter jobb eller skola. Alla kommer hem hungriga och trötta så matlagningen måste gå fort. För det mesta har vi både ont om tid och kreativa idéer. Men med rätt kunskaper och lite planering går det att laga både gott och nyttigt med variation.

Här hittar du allt som får din vardag att bli lättare: veckomatsedlar, inköpslistor och konkreta tips på middagar som inte tar mer är max 30 minuter att laga. Att alla är bra sett ur näringssynpunkt kan du ta för givet!

Mer om författaren

Sara Begner är Chef för Coop Provkök och tidningen Mer Smaks och Coop Provköks kreativa och inspirerande matkreatör. Sara Begner är också författare till flera kända kokböcker, bland annat klassikern Vår kokbok.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.