Omslagsbild: Self-care

Fotograf: Hanna Skoog
Utgivningsdatum: 2019-08-07
Recensionsdatum: 2019-08-28
ISBN: 978-91-1-309237-9

Self-care

Mat, stress, träning, självkänsla, återhämtning
Vad är en hållbar livsstil? Hur står man emot frestelsen att falla för snabba lösningar när det kommer till träning och hälsa? Hur undviker man jämförelsehetsen när alla andras samlade lycka bara är ett swipe bort? Och går det att se på sig själv med lika snälla ögon som man ser på sin bästa vän?

I Self-Care har livsstilsrådgivaren Anja Forsnor Wärn och träningsexperten Alexandra Kamperhaug samlat sina bästa tips och tankar kring vad som är ett långsiktigt välbefinnande. Hur vi kan nå dit, och hur vi kan stanna där. Det handlar om hållbarhet inifrån, att hitta balansen mellan viktiga ingredienser för välmående: maten, träningen, självkänslan och återhämtningen. I boken finns också ett kapitel om vad som händer med en när känslan av otillräcklighet gör en sjuk.

Författarna delar med sig av sina egna hjärnspöken och utmaningar men också sina båda resor mot ett mer hälsosamt liv i balans. De erfarenheter och den kunskap som lett fram till receptet på en livsstil fri från hets, dieter och dålig självkänsla.
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019

NYHETER

Good enough räcker!

I nya boken Self-care samlar Anja Forsnor Wärn och Alexandra Kamerhaug sina bästa tips för att nå ett långsiktigt välbefinnande.

Foto: Hanna Skoog
Se fler nyheter

Anja Forsnor Wärn är licensierad kost- och livsstilsrådgivare. Hon debuterade med kokboken En god morgon 2016.

Mer om författaren

Alexandra Kamperhaug är ubildad PT och har jobbat med träning på olika nivåer i 17 år.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.