Omslagsbild: Mister

Översättare: Jimmy Hofsö
Översättare: Patrik Hammarsten
Översättare: Hanna Svensson
Utgivningsdatum: 2019-05-27
ISBN: 978-91-1-309955-2

Mister

Ny roman av författaren till Femtio nyanser av honom!

E. L. James, succéförfattaren till bästsäljande Femtio nyanser-trilogin, kommer nu med en ny roman, med nya huvudpersoner, men självklart med riktigt mycket romance.

Huvudpersonerna är Maxim Trevelyan, en privilegierad och aristokratisk engelsman, och Alessia Demachi, en mystisk ung kvinna med musikaliska talanger och ett farligt förflutet. Maxims begär till Alessia utvecklas till en brinnande passion av ett slag han aldrig tidigare har upplevt. När Alessias förflutna hinner ikapp henne försöker Maxim desperat att skydda henne. Men även Maxim bär på en mörk hemlighet.

Mister är en modern askungesaga. "Maxim och Alessia har fört med mig på en fascinerande resa och jag hoppas att mina läsare kommer att svepas med i deras spännande och sensuella saga, precis som jag gjorde när jag skrev den." - E.L. James

Mer om författaren
184 kr Bok - Danskt band
Utgiven: maj 2019
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: juni 2020
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juli 2019
149 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Viktoria Flodström
Uppläsare: Björn Bengtsson
Utgiven: juli 2019

NYHETER

E L James senaste succéroman Mister blir film

I april kommer Femtio nyanser-författaren till Sverige och vår Feelgoodafton.

Foto: Nino Munoz

Läs ett avsnitt ur E.L. James nya bok Mister

Äntligen en ny roman från författaren till Femtio nyanser-serien – en modern askungesaga späckad med romantik.

Se fler nyheter

E L James, född 1963, är en engelsk författare mest känd för sina bästsäljande erotiska romaner om litteraturstudenten Anastasia Steele som träffar affärsmannen Christian Grey: Femtio nyanser av honom (2012), Femtio nyanser av mörker (2012) och Femtio nyanser av frihet (2013). De tre böckerna har även blivit framgångsrika storfilmer.

2015 kom boken Grey, som berättar den första bokens berättelse ur Christian Greys perspektiv. 2018 släpptes Mörkare, där vi får följa handlingen i originalseriens andra bok med Christians ord och i juli 2021 utkommer den sista delen i serien: Befriad.

Böckerna har sålt över 125 miljoner exemplar världen över och över en miljon exemplar bara i Sverige. 2012 utnämnde Time Magazine henne till en av världens mest inflytelserika människor.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.