Omslagsbild: Ett litet steg på vägen

Utgivningsdatum: 2019-09-25
Recensionsdatum: 2019-09-23
ISBN: 978-91-1-309890-6

Ett litet steg på vägen

Ibland måste man resa bort för att hitta hem.

Stella arbetar som koordinator på en reseförmedling och trivs bra med sin lugna tillvaro på jobbet. Lugn är dock inget hon har på hemmaplan. Hon är ensamstående mamma, och sjuåriga sonen Felix har det inte lätt i skolan, han brottas med utanförskap och får ofta skulden när något går fel.

När Joel, en managementkonsult, anlitas för att effektivisera företaget Stella arbetar på ställs allt på ända. Stellas tjänst dras in och om hon inte vill bli arbetslös måste hon tacka ja till att resa runt och utvärdera hotell och upplevelser i Norden. Hennes första uppdrag blir att testa ett nytt koncept på det nyrenoverade Högfjällshotellet i Fröliden.

Stellas första impuls är att tacka nej, men efter ytterligare en händelse på Felix skola får hon nog. Tillsammans tar de sig till fjällen. Kanske är det här avbrottet de båda behöver?

Ett litet steg på vägen är en varm, charmig och höstmysig feelgoodroman som doftar av multnande löv, bär och termosar fyllda med te.

Mer om författaren
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2019
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: september 2020
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2019
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Viktoria Flodström
Utgiven: september 2019

NYHETER

Jenny Fagerlund: ”Jag älskar när det blir kyligare luft efter sommaren”

Feelgoodfavoritens nya roman Ett litet steg på vägen är en varm, charmig och höstmysig berättelse om den hjälplöshet många föräldrar kan känna igen sig i.

Foto: Kajsa Göransson
Se fler nyheter

Jenny Fagerlund är född 1979 och bor i Stockholm med man och fyra barn. Hon arbetar som frilansjournalist åt flera olika tidningar och magasin. Hon är en sann feelgoodfantast och läser allt hon kommer över. Hon har givit ut fem romaner tidigare: DrömstigenMed hälsning från Båstad, 24 goda gärningar, Ett litet steg på vägen och Mitt hemliga liv.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.