Omslagsbild: Ett litet steg på vägen

Utgivningsdatum: 2019-09-26
Recensionsdatum: 2019-09-23
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-1-309890-6

Ett litet steg på vägen

Stella är 35 år och arbetar som administratör på ett reseföretag i Stockholm. Hon är ensamstående med sin nioåriga son Felix, och trivs bra med sin lugna tillvaro på jobbet. Lugn är dock inget hon har på hemmaplan. Felix har det inte lätt i skolan, han brottas med utanförskap och får ofta skulden när något går fel. Stella kämpar för att skolan ska lyssna.

Efter att en ny chef tillträder ställs allt på ända. Stellas tjänst dras in och om hon inte vill bli arbetslös måste hon tacka ja till det chefen erbjuder: att åka runt och besöka nya hotell och anläggningar. Hennes första uppdrag blir att under två veckor testa ett nytt koncept på det nyrenoverade Högfjällshotellet i Fröliden.

Stellas första impuls är att tacka nej, men efter ytterligare en händelse på Felix skola får hon nog. Tillsammans styr de kosan mot fjällen. Kanske är det här avbrottet de båda behöver?

Under veckorna som kommer möter både Stella och Felix nya människor som hjälper dem att inse att de klarar mer än de först trodde. Men allt kompliceras ytterligare när hon inser att chefen har en egen agenda med hennes resa. Och inte blir det bättre när Felix pappa Paul, som hon inte träffat på flera år, bestämmer sig för att komma upp till Fröliden.

Mer om författaren

Jenny Fagerlund är född 1979 och bor i Stockholm med man och fyra barn. Hon arbetar som frilansjournalist åt flera olika tidningar och magasin. Hon är en sann feelgoodfantast och läser allt hon kommer över. Hon har givit ut tre romaner tidigare: Drömstigen, Med hälsning från Båstad och 24 goda gärningar. Ett litet steg på vägen är hennes fjärde roman.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.