Omslagsbild: Preppa som en kock

Fotograf: David Back
Utgivningsdatum: 2019-09-03
Recensionsdatum: 2019-09-18
ISBN: 978-91-1-309231-7

Preppa som en kock

Hur gör kockar trerättersmenyer hemma? Finns det något vi vanliga matlagare kan lära oss av kockar? Och varför är olika konsistenser på maten viktigt? I boken Preppa som en kock får du hjälp av den professionelle kocken Magnus Albrektsson som har stor erfarenhet av hur privatpersoner lagar och njuter av mat. Kärnan i boken är konkreta tips, råd, genvägar och hemligheter, du får även några av de bästa recepten, fyllda av smak, bland annat fem härliga menyer och buffémat. Gör egen buljong och smaksatt salt, använd lite mer ovanliga styckningsdetaljer, testa olika tillagningstekniker och börja söndagspreppa! Med gott humör och stort kunnande inspirerar Magnus till roligare och mer effektiv matlagning som resulterar i ännu godare mat hemma. 

Mer om författaren
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2019

Magnus Albrektsson driver ett eget företag, Albrektsson Gastronomic, där han erbjuder matlagningskurser, catering och privata middagar. Magnus är sedan ett par år en av de flitigast anlitade kursledarna på Restaurangakademien. Med sina dryga 30 år på välrenommerade restauranger som Riche, Rolfs kök och för Grupp F12 har han skaffat sig en fantastisk kompetensbas som han gärna delar med sig av. Magnus är van vid att lära upp yngre kockar och arbetar mycket pedagogiskt för bästa inspiration.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.