Omslagsbild: En halv värld bort

Översättare: Hanna Svensson
Utgivningsdatum: 2019-10-23
Recensionsdatum: 2019-11-11
ISBN: 978-91-1-309741-1

En halv värld bort

“Den är så himla fin. Jag var inte beredd på att älska den så mycket som jag gör.”
Johanna Lundin, Go'kväll

Mike Gayles En halv värld bort är en känslosam och gripande berättelse om två syskon vars förutsättningar plötsligt ändrades och som gav den ena ett liv som den andra enbart kunnat drömma om. Och när de ställs inför det faktumet, hur ska de gå vidare med sina liv?

Kerry Hayes vet exakt vem hon är: ensamstående mamma, städare och Mariah Careys största fan. Uppvuxen på olika fosterhem runt om i London har hon inte haft ett helt lätt liv. Ända sedan hon var liten har hon drömt om att återse sin lillebror som adopterades bort när de båda var små.

Noah Martineau tror sig veta exakt vem han är: en framgångsrik brottmålsadvokat, med fru och barn och ett stort hus. Han har aldrig blickat bakåt, hans föräldrar har alltid gett honom ett kärleksfullt  bemötande, och den lilla detaljen att de har olika färg på sin hud har aldrig haft någon betydelse.

Trots det så är det något som har skavt i honom hela hans liv utan att han har kunnat sätta fingret på vad det är. Plötsligt står Noah öga mot öga med ett förflutet han aldrig tidigare ägnat en tanke.

Mer om författaren
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2019
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2019
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Viktoria Flodström
Utgiven: oktober 2019

Mike Gayle är född 1970, och uppvuxen i Birmingham. Han flyttade till London för att börja en karriär som journalist, och har arbetat för tidningar som Sunday Times, Guardian och Cosmopolitan. Gayle har skrivit fjorton romaner som alla nått en stor och bred publik. En halv värld bort gavs ut 2019.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.