Omslagsbild: Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död

Utgivningsdatum: 2019-09-16
Recensionsdatum: 2019-10-07
Mediekontakt: Kajsa Loord
ISBN: 978-91-1-308690-3

Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död

Alexander Karim debuterar med skruvad underhållningsroman, med vibbar av Memento och Måndag hela veckan.

När Jonas Paulsson vaknar på morgonen tror han att det är en helt vanlig söndag. Han äter frukost, går en sväng på stan och blir därefter brutalt mördad i sitt hem. När han sedan vaknar upp oskadd i sängen tänker han självklart att det hela var en mardröm. Men snart inser han att dagen han vaknar upp till är lördagen, dagen innan hans förestående död.

Lördagen verkar till synes likadan som första gången han upplevde den, förutom små, små skillnader. Stämningen på middagsbjudningen är inte lika hjärtlig, och tittar inte hans fru på mobilen lite oftare än förra gången? Han går och lägger sig och upptäcker när han vaknar att han har gått ytterligare en dag bakåt i tiden. Nu är han mer beslutsam än förvånad. Jonas Paulson inser att han har fått en unik möjlighet. Kommer hans handlingar kunna förändra det som ska hända? Hur många dagar tillbaka i tiden måste han gå för att lyckas förhindra sin plötsliga död? 

Mer om författaren
189 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2019
123 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2019

NYHETER

Höstens mest skruvade underhållningsroman!

Alexander Karim drabbades av åldernoja och skrev Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död.

Foto: Magnus Liam Karlsson
Se fler nyheter

Alexander Karim föddes i Uganda 1976. Alexander utbildade sig till skådespelare i USA, flyttade tillbaka till Sverige år 2000, och började då jobba med film. Flera av filmerna han har varit med i har prisbelönats. Alexander har även medverkat i ett flertal tv-serier och teateruppsättningar, senast Shakespeare in Love på Stockholms stadsteater. Han är även aktuell som huvudrollsinnehavare i hyllade thrillerserien Advokaten.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.