Översättare: Hanna Svensson
Utgivningsdatum: 2019-07-24
Recensionsdatum: 2019-08-12
ISBN: 978-91-1-309277-5

På djupet

"Årets roligaste bok? Definitivt den mest oanständiga ..." iPaper

Möt Julia. Hon har inte haft sex på tre år. När hon äntligen tar tag i problemet och bryter sig ur sitt ofrivilliga celibat blir resultatet ett otroligt misslyckat one night stand. Aldrig mer, tänker Julia. Det vill säga, tills hon kommer på att det kanske finns en anledning till hennes obefintliga sexliv. Män kanske inte är något för henne.

Julia kastar sig huvudstupa in i Londons hbtq-värld och det dröjer inte länge innan hon blir stormigt förälskad i en kvinna, Sam. Sexlivet är hett, intensivt och passionerat, och de kan inte få nog av varandra. När Julias bästa vän Alice påpekar att Julia hela tiden viker sig för Sams vilja blir hon upprörd. För första gången i sitt liv är Julia förälskad. Vad spelar det då för roll om hon tvingas utmana sina egna gränser gång på gång?

YTTERST ORIGINELL OCH HYSTERISKT ROLIG. - THE TIMES

OFÖRSTÄLLD, SEXIG, STARK OCH SMART. - GUARDIAN

EN ROM-COM OM VIKTEN AV ATT LÄRA KÄNNA DIG SJÄLV. - KIRKUS REVIEWS

Mer om författaren
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2019
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juli 2019
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Emma Molin
Utgiven: oktober 2019

NYHETER

Kate Davies: ”Jag ville hylla lesbiskt sex”

Det började med ett filmmanus till en kinky, lesbisk rom-com men blev slutligen med en hysteriskt rolig och het komma ut-roman. Kate Davies På Djupet är ingen diskret historia utan innehåller fisting, partnerbyte, sexklubbar – men också vänskap, framtidsångest och pretentiösa konstnärer. 

Foto: Idil Sukan
Se fler nyheter

Kate Davies är redaktör för sakprosa och bilderböcker på Wide Eyed Editions och Frances Lincoln Children's Books, och skriver även barnböcker själv, för bland annat Scholastic och Harper Collins US. Hon är en av grundarna av Pride in Publishing (PiP), ett nystartat hbtq-förlagsnätverk. Hon bor i Leytonstone i England med sin fru.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.