Omslagsbild: Hålla dig nära

Översättare: Örjan Sjögren
Utgivningsdatum: 2019-10-10
Recensionsdatum: 2019-10-07
Mediekontakt: Kajsa Loord
ISBN: 978-91-1-309848-7

Hålla dig nära

"En thriller som visar hur en intelligent författare kan skaka om hela genren." Västerbottens-Kuriren om Hon som inte vet

Stephanie Maddox måste fatta tuffa beslut varje dag. Hon jobbar med interna utredningar på FBI, och ser till att de som inte följer reglerna får sitt straff. Men hon är också ensamstående mamma till tonårssonen Zachary. Hon vet såklart att Zach inte är perfekt, men han har alltid varit skötsam och fått högsta betyg i skolan.

När en kollega i förtroende berättar att FBI har startat en utredning kring Zachary och att de misstänker att han tillhör en terroriströrelse, tror Stephanie inte att det är sant. När hon kort därefter upptäcker ett vapen i Zachs garderob ställs hennes värld på ända. Har Stephanie varit helt fel ute ifråga om sin ordentlige son? Och vad är Stephanies plikt om han nu är inblandad i något kriminellt? Att skydda honom? Eller att ange honom?

Fristående fortsättning på framgångsrika thrillern Hon som inte vet.

Mer om författaren

Karen Cleveland har varit analytiker på CIA och i denna roll rapporterat hela vägen till presidenten. Under en tid var hon även på FBI där hon var verksam inom terroristbekämpning. Hon har med sin bakgrund bättre koll än de allra flesta författare på den värld hon skriver om. Hon har en masterexamen från Trinity College i Dublin och en från Harvard University. Cleveland bor i norra Virginia med sin man och två barn. Debutromanen Hon som inte vet blev en internationell succé.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.