Omslagsbild: Redovisningsavdelning Marviken

Utgivningsdatum: 2020-05-06
Recensionsdatum: 2020-05-25
Mediekontakt: Lina Sjögren
ISBN: 978-91-1-310549-9

Redovisningsavdelning Marviken

Tor arbetar på den svenska underrättelsetjänstens hemligaste avdelning, med så kallade våta arbeten. Arbeten som är totalt olagliga och som aldrig får komma till allmänhetens kännedom. Genom att förlita sig på uppgifter från en topphemlig källa som på ett nästintill magiskt sätt alltid tycks ha precis rätt information, kan de gång på gång avstyra planerade terrordåd.

Tors efterforskningar kring källan leder till en ännu hemligare organisation: Redovisningsavdelning Marviken. En organisation vars arbete visar sig vara något som Tor aldrig kunnat föreställa sig. Han blir inblandad i en konspiration så omfattande att den förändrat Sverige från grunden.

Men Sverige har många gamla oförätter och fiender, som inte kommer sky några medel för att nå sina mål.

Redovisningsavdelning Marviken är en blandning av agentroman, actionthriller och science-fictionroman med historiska inslag, som tar läsaren från Poltavas fält, via andra världskrigets bittra strider och kalla krigets hemligheter, till ett kontrafaktiskt Sverige, där är allt står på spel.
Mer om författaren
210 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2020
118 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2020
118 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Niklas Engdahl
Utgiven: maj 2020

NYHETER

Agenter, action och historiska inslag i Lars Wilderängs nya bok

Författaren har sålt över 500 000 böcker i Sverige – i Redovisningsavdelning Marviken står allt på spel.

Foto: Sören Håkanlind
Se fler nyheter

Lars Wilderäng har tidigare arbetat inom IT-branschen, men ägnar sig nu helt åt skrivandet. Hans stora intresse för politik och samhällsfrågor lyser igenom i hans framgångsrika böcker Midvintermörker, Midsommargryning och den dystopiska Stjärntrilogin bestående av Stjärnklart, Stjärnfall och Stjärndamm samt Höstsol och Höstregn. Höstsol vann Stora ljudbokspriset 2018. Lars Wilderäng har i alla format sålt över 500 000 böcker.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.