Omslagsbild: Svärmodern

Utgivningsdatum: 2020-04-22
Recensionsdatum: 2020-05-18
ISBN: 978-91-1-309990-3

Svärmodern

Som ensamstående mamma har Åsa och hennes son alltid varit nära. Men relationen förändras när sonen träffar en ny flickvän som snart blir gravid. Åsa gör sitt bästa för att knyta an till sin nya svärdotter, men då Åsa försöker hjälpa till uppfattas hon som gränslös. Det blir början på en konflikt som kommer att splittra hennes familj.

Det blir smärtsamt uppenbart för Åsa att den viktigaste personen i sonens liv inte längre är hon själv, utan svärdottern och den nya familjen. Och när Åsas egen mamma går bort, står hon plötsligt alldeles ensam.

Moa Herngren har ett unikt öga för relationer och dess svårigheter, vilket genomsyrar alla hennes böcker. Särskilt tydligt blir det i tv-serien Bonusfamiljen på SVT, som hon är manusförfattare till. Svärmodern är en stark berättelse om de närmaste relationerna vi har, och hur svårt det kan vara att förhålla sig till varandra när roller man tagit för givet bryts upp och förändras.
Mer om författaren
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: april 2021
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2020
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Charlotta Jonsson
Utgiven: maj 2020

NYHETER

Moa Herngren: “Svärmödrar har oförtjänt dåligt rykte”

Den nya romanen Svärmodern är en stark berättelse om de närmaste relationer vi har.

Foto: Anna-Lena Ahlström
Se fler nyheter

Moa Herngren, född 1969, är författare och journalist. Hon debuterade 2007 med romanen Allt är bara bra, tack och har därefter utkommit med Jag ska bara fixa en grej i köket, Jag skulle aldrig ljuga för dig, Hon hette Jennie, Tjockdrottningen samt ungdomsromanerna Homecoming Queen och Ni kommer sakna mig. Nyligen utgav hon handboken Fältguide för Bonusfamiljen. Moa Herngren har ett otroligt öga för relationer och dess svårigheter, något som genomsyrar alla hennes böcker. Särskilt tydligt blir det i tv-serien Bonusfamiljen på SVT, som hon också är manusförfattare till. Svärmodern är hennes åttonde roman.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.