Omslagsbild: Magic Love Pixie

Utgivningsdatum: 2020-01-03
Recensionsdatum: 2020-01-13
Mediekontakt: Lina Sjögren
ISBN: 978-91-1-309742-8

Magic Love Pixie"Munnen kommer allra först. Mammas nakna mun. Nadja vänder upp ansiktet mot henne och väntar. Mammas ansikte är så mjukt och läpparna ständigt redo för kyssar."

Nadja växer upp omsluten av sin mors villkorslösa kärlek i en värld befolkad av andar och demoner. Utanför deras krets finns männen, vilka i Nadjas ögon framstår som närmast mytiska. Efter moderns död försöker Nadja återskapa samma villkorslösa kärlek och en kväll möter hon en man som kallar sig Demonen. Nadjas fantasier sätts i spinn och hon kastar sig handlöst in i relationen.

Sofia Stenströms första roman efter två hyllade diktsamlingar är en utforskning av intimitetens och kärlekens gränser. Magic Love Pixie är lika mycket en moderspassion som en sorgeberättelse. Det är en roman full av spiritism, kiosklitteratur, deepthroating och throatsinging.Mer om författaren
189 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2020
139 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2020

SENASTE RECENSIONERNA

”Magic Love Pixie tycks vilja säga oss att allt handlar om makt, förutom sex, som handlar om vår oerhörda längtan efter kärlek.”
”Stenström skriver skarpt och precist, gungar flinkt mellan magiskt flytande och grårealistiska återgivningar av Nadjas värld.”
”Lysande läsning”

NYHETER

Sofia Stenström: ”En samtida saga om den villkorslösa kärleken”

Svenska Dagbladets recensent kallar författarens romandebut Magic Love Pixie för ”lysande läsning”.

Foto: Magnus Liam Karlsson
Se fler nyheter

Sofia Stenström, född 1978, är författare, poet och översättare. Hon debuterade med Venus Vanish (2005) som följdes av Klockan Ciao (2007). Hon har även översatt författare som Elfriede Jelinek och Hans Fallada.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.