Omslagsbild: Tolv veckor med dig

Utgivningsdatum: 2020-04-29
Recensionsdatum: 2020-05-18
Mediekontakt: Lina Sjögren
ISBN: 978-91-1-310552-9

Tolv veckor med dig

Linnéa har alltid gått sin egen väg. På dagarna jobbar hon för en välgörenhetsorganisation och på kvällarna Tinderdejtar hon killar i tjugoårsåldern. Killar som är lika rädda för att binda sig som hon själv är, trots att hon passerat trettio. Jacob är affärsjurist på en av Sveriges mest prestigefyllda byråer, och har siktet fast inställt på att bli delägare innan han fyller fyrtio. Stressen över jobbet är lika hög som den över att kollegornas skrivbord fylls av familjefoton medan hans eget gapar tomt.

Jacob och Linnéa träffas på ett bröllop som ingen av dem egentligen vill gå på. Trots deras uppenbara olikheter får de en överraskande het natt tillsammans. Båda återvänder hem med inställningen att de aldrig kommer att ses igen. Men några veckor senare upptäcker Linnéa att hon är gravid.

De bestämmer sig för att flytta ihop på prov, för att ta reda på om de vill bli föräldrar tillsammans. Men deras vitt skilda bakgrunder, vänner och familjer kommer inte att göra ett svårt beslut enklare. Det blir början på en sommar fylld av kulturkrockar, outtalade drömmar och känslor ingen av dem väntat sig.

Mer om författaren
189 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
139 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2020
139 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Helena af Sandeberg
Utgiven: april 2020

NYHETER

Tankeväckande feelgood i Johanna Schreibers nya roman

I Tolv veckor med dig tvingar huvudkaraktärernas engångsligg dem till livsavgörande beslut.

Foto: Kajsa Göransson
Se fler nyheter

Johanna Schreiber är författare och journalist. Hon är född och uppvuxen i Göteborg, men bor nu i Stockholm tillsammans med man och barn. Johanna skriver både barnböcker och relationsromaner för vuxna. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.