Omslagsbild: Lises Planering

Fotograf: Malin Poppy Darcy Mörner
Utgivningsdatum: 2020-01-03
Recensionsdatum: 2020-01-29
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-1-309951-4

Lises Planering

kreativ ordning för ett härligare liv

Känner du också att det är svårt att hålla reda på saker, att du vill ha en lugnare tillvaro och överblick på saker som ska hinnas? Då är analog planering något för dig. Lise Hellström har utarbetat ett system där du samlar allt som ska göras, idéer, tider att passa, kom-ihåg-listor och middagstips. En teknik som ger struktur åt vardagen men också inspiration till drömmar och en lugn stund för dig själv.

Det här är en bok om hur du kan leva hållbart och inte bli uppäten av alla måsten, utan istället skaffa dig överblick och energi som du kan ge vidare till andra. Papper och penna blir redskap för att planera och organisera ett liv som är långsammare och mer i takt med dig själv. För när du fäster saker på papper blir det lättare att prioritera rätt och stryka det som inte behövs.

Du får tips på hur du skapar månads- och veckoplaneringar, årsupplägg, familjekalendrar och listor. Det är en praktisk guide, men också en inspirerande och vacker bok där Lise delger massor av egna tankar och tips.

Mer om författaren
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2020

Lise Hellström är mest känd som lettering-konstnär, eller bokstavsillustratör. Med ett förflutet som marknadschef startade hon sitt instagramkonto @inkandlise, som idag har över 230 000 följare över hela världen.

2018 släpptes hennes bok Lises Lettering: Konsten att rita bokstäver.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.