Omslagsbild: Veckan före löning

Fotograf: Tina Axelsson
Utgivningsdatum: 2020-01-10
Recensionsdatum: 2020-02-05
Mediekontakt: Katarina Lindell
ISBN: 978-91-1-310213-9

Veckan före löning

God mat för liten peng

Veckan före löning gapar plånboken tom för många. Då är Karolina Sparrings nya bok en räddning!

Hon presenterar 75 enkla och kreativa recept som lätt kan varieras efter vad du har hemma, eller kombineras med varandra i en veckomeny där resterna från en middag återanvänds i en annan måltid. Alla ingredienser hittar du där du brukar handla, den här boken innehåller inga konstigheter.

Veckan före löning bjuder på massor av uppslag om hur du gör en schysst middag på det som finns i skafferiet, recept på kryddblandningar, såser och röror som piggar upp allt som kommer i deras väg och - inte minst - du lär dig älska rester och matlådor. Att matlådor är en bubblare i plånboken vet nog alla: du sparar nästan 17 000 kr per år om du väljer att äta matlåda istället för att äta lunch ute.

Veckan före löning hjälper dig spara både pengar och miljö - en må-bra-känsla som håller i sig länge!

Mer om författaren
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2020

Karolina Sparring är kock, kokboksförfattare, matkreatör, receptmakare och har lång erfarenhet av olika typer av mat. Under några år drev hon framgångsrikt Arom, ett salladskafé på Söder i Stockholm. I dag arbetar Karolina med företaget Linas matkasse och driver Mosebacke Matstudio där hon håller matlagningskurser för både barn och vuxna.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.