Omslagsbild: Allt jag vet om kärlek

Översättare: Maja Willander
Utgivningsdatum: 2020-02-07
Recensionsdatum: 2020-02-26
Mediekontakt: Kajsa Loord
ISBN: 978-91-1-310169-9

Allt jag vet om kärlek

Fenomenet som sålt 400 000 exemplar i England!

Allt jag vet om kärlek är en underhållande och insiktsfull, feministisk och rörande debut från Dolly Alderton, en en brittisk röst som av många kallats en Caitlin Moran för millenniegenerationen. Hon väver samman personliga berättelser, skarpa samtidsobservationer, listor och recept till en berättelse som kvinnor i alla åldrar kan känna igen sig i, om en tid i livet då allt fortfarande är odefinierat och hoppfullt.

Att bli vuxen innebär att behöva möta både medgång och motgång, något som journalisten och författaren Dolly Alderton känner väl till. I sina kolumner i Sunday Times, Daily Telegraph och i sin succépodcast The High Low, har hon kastat sig huvudstupa ut i den digitala tidsålderns dejtingkultur. 

Hon beskriver starka vänskaper som de ser ut i början av vuxenlivet och kampen för att skapa en karriär och en plats i världen. I den här boken berättar hon ärligt och humoristiskt om hur hon blivit förälskad, men samtidigt inte älskat sig själv, om katastrofala fester med Rod Stewart-tema, om att bli dumpad och om att upptäcka hur viktiga ens vänner är när man försöker finna sin plats i tillvaron.

Dolly Alderton, född 1989, är en brittisk prisvinnande journalist och skriver för flera av landets största tidningar. Hon vann National Book Awards 2018 i kategorin årets biografi och nominerades till både British Book Awards 2019 och Waterstones Book of the Year Award samma år.

Mer om författaren
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: februari 2020
139 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: februari 2020
139 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Emma Molin
Utgiven: mars 2020

Dolly Alderton, född 1989, är en brittisk prisvinnande journalist och skriver för flera av landets största tidningar, däribland Sunday Times och Daily Telegraph. Hon vann National Book Awards 2018 i kategorin årets biografi och nominerades till både British Book Awards 2019 och Waterstones Book of the Year Award samma år. Hon driver även podden The High Low, en podd som behandlar nyheter och populärkultur och som gång på gång toppar de europeiska topplistorna. Allt jag vet om kärlek är en Sunday Times bästsäljare och har sålt över 400 000 exemplar i Storbritannien.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.