Omslagsbild: Den andra dottern

Översättare: Helen Ljungmark
Utgivningsdatum: 2020-05-13
Recensionsdatum: 2020-06-01
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-1-310638-0

Den andra dottern

En fängslande relationsthriller om hur kärlek kan förvandlas till mörker. Ny bladvändarläsning från författaren bakom thrillersuccén Den oönskade.

Alison råkar ut för den största tragedi man kan tänka sig. Hennes femåriga dotter Amalie drunknar. Mitt i katastrofen får Alison och hennes man frågan om de kan tänka sig att donera dotterns organ. De säger ja.

I en annan del av Oslo väntar den unga mamman Iselin på att hennes dotter Kaia ska få ett nytt hjärta eller dö. Då får hon telefonsamtalet hon väntat på i hela Kaias liv. Ett barn har dött och därför ska hennes barn få leva.

Genom en artikel i en tidning förstår Alison vem som har fått hennes dotters hjärta. Hon blir närmast besatt av tanken på att det slår vidare i ett annat barns kropp. Utan att avslöja vem hon är börjar hon hitta vägar in i den andra familjens liv. Allt för att komma nära sin dotter igen.

Alex Dahl är bosatt i Sandefjord, Norge.

"Alex Dahls thrillerdebut är helt enkelt strålande, den kryper in under huden på läsaren ... så nära den perfekta thrillern man kan komma." Östra Småland om Den oönskade
Mer om författaren
189 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2020
139 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juni 2020
139 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Louise Peterhoff
Utgiven: maj 2020

Alex Dahl är en norsk-amerikansk författare. Den oönskade var hennes thrillerdebut, och både den och Den andra dottern har sålts till många länder. Dahl är bosatt i Sandefjord i Norge.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.