Omslagsbild: En mammas överlevnadshandbok

Fotograf: Anna Winér
Utgivningsdatum: 2020-08-12
Recensionsdatum: 2020-09-02
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-1-310756-1

En mammas överlevnadshandbok

Insikter & hacks för en enklare & roligare vardag

Med över 320 000 följare är Vivi Wallin ett av de största namnen i mamma-segmentet. Med sina omåttligt populära instagramkonton Mammasanningar och Fixa själv har hon skapat en egen oas utan pekpinnar, fylld av gemenskap, humor och pepp för mammarollens alla tänkbara situationer.

En mammas överlevnadshandbok innehåller en blandning av hacks, pyssel, charmiga illustrationer och tips på hur du kan göra för att förenkla livet både till vardag och fest. Boken är uppdelad i olika situationer, och med glimten i ögat visar Vivi Wallin hur man med enkla medel kan få den lilla matvägraren att intressera sig för mat, hur den ofta väldigt upphaussade kalasdagen kan avklaras utan att man går under på kuppen och hur resor med barn kan gå från skrik och panik till något som kanske skulle kunna närma sig harmoni.

Vivi Wallin delar med sig av egna erfarenheter från föräldraskapets både fram- och baksida, att du inte är ensam även när det känns tungt, att alla tappar tålamodet och att även när du tycker att du är världens sämsta mamma, är du mer än tillräcklig. Det här är rätt bok att ge till alla mammor därute som varken har oändligt med tid, ork eller tålamod att uppfylla alla krav som finns omkring oss varje dag.

Mer om författaren
219 kr Bok - Flexband
Utgiven: augusti 2020

Vivi Wallin, född 1977, är entreprenör och influencer. Hon står bakom det omåttligt populära instagramkontot Mammasanningar där hon med en stor dos humor och pepp tar sig an föräldraskapets fram- och baksidor. Hon driver även mediahuset Fixa själv där bland annat Sveriges största hemmafixblogg med fokus på bakning, DIY och pyssel ingår. 

Hon är författare till En mammas överlevnadshandbok (Norstedts, 2020) och Lurad! 59 roliga bus och pranks (Rabén och Sjögren, hösten 2021). Vivi bor i Stockholm med sambon Anders, sönerna Knut och Elmer och är även bonusmamma åt Wilmer och Emil. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.