Omslagsbild: Vara vuxen

Översättare: Katarina Jansson
Utgivningsdatum: 2020-06-23
Recensionsdatum: 2020-07-13
ISBN: 978-91-1-310740-0

Vara vuxen

Ett bitterljuvt familjedrama från feelgood-genrens drottning! Precis som i Marian Keyes tidigare romaner blandas här mörkare delar med humor.

Familjen Casey är en lycklig familj. Johnny Casey, hans två bröder Ed och Liam och deras fruar och barn träffas hela tiden. Och de har det bra. Utåt sett i alla fall.

Men under ytan är det mörkare. Medan vissa personer knappt klarar av varandra, tycker andra om varandra lite för mycket. Allt är under kontroll fram tills Eds fru Cara får en hjärnskakning. Och plötsligt inte kan hålla sina tankar för sig själv. Efter en ogenomtänkt kommentar på Johnnys födelsedagsfest, med hela familjen närvarande, börjar Cara avslöja hemlighet efter hemlighet.

I chockvågorna efter de stora avslöjandena frågar sig var och en av de vuxna i familjen om det - äntligen - har blivit dags att växa upp.

Marian Keyes debuterade med Vattenmelonen, som utgavs på svenska 1998. Sedan dess har hennes romaner sålt i miljontals exemplar världen över och utkommer numera i närmare trettio länder. Vuxna människor är Keyes fjortonde bok.

Mer om författaren
220 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2020
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: april 2021
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2020
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Emma Peters
Utgiven: juli 2020

Marian Keyes föddes i Limerick 1963 och växte upp i Cavan, Cork, Galway och Dublin. Hon flyttade till London som 20-åring, men bor nu i Dún Laoghaire med sin make Tony. Förutom att skriva tycker Marian Keyes om att läsa, gå på bio, skor, handväskor och feminism. 2019 fick hon ta emot en hedersdoktortitel vid universitetet i Limerick. Marian Keyes slog igenom med Vattenmelonen (1998) och hennes böcker har sålt i 30 miljoner exemplar över hela världen och översatts till flertalet språk.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.