Omslagsbild: Somna & somna om

Utgivningsdatum: 2020-05-06
Recensionsdatum: 2020-05-27
ISBN: 978-91-1-310102-6

Somna & somna om

101 sätt att få kroppen att slappna av

Det här är en bok för alla som har svårt att somna på kvällen eller som vaknar på natten och inte kan somna om. Teknikerna i boken har som syfte att komma förbi våra uråldriga hjärnors larmsystem, få kontakt med kroppen och övertyga den om att det inte är någon fara - att inget rovdjur väntar bakom hörnet.

En stressad hjärnas larmsystem signalerar fara, men för att kunna sova gäller det att koppla bort hjärnan. Då finns ett antal fysiska kroppstekniker att ta till.

Författaren har själv testat många metoder för att komma till ro. I den här boken låter hon 16 experter, utvalda utifrån sina erfarenheter att hjälpa människor att slappna av och sova bättre, dela med sig av sina bästa tips.

Boken är enkel att använda, med konkreta och ibland illustrerade övningar, att kombinera utifrån vad du behöver och har tid med. Bland experterna finns exempelvis en naprapat, yogalärare, massör, zonterapeut, fysioterapeut, andningsterapeut samt en psykolog.

Mer om författaren
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2020
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2020
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Björn Pedersen
Utgiven: september 2020

NYHETER

101 tips för att komma till ro och somna

Linda Wiréns bok Somna & somna om är en oumbärlig bok för dig som har svårt att somna – på kvällen eller på natten.

Foto: Kajsa Göransson
Se fler nyheter

Linda Wirén har en bakgrund inom biologi, pedagogik och journalistik. Hon har själv erfarenhet av sömnsvårigheter och hur svårt det kan vara att få tyst på en uppvarvad hjärna. Genom att ta hjälp av ett antal experter inom kroppsliga tekniker har hon själv hittat metoder som fungerar, att få kroppen att slappna av och komma till ro.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.