Omslagsbild: Mitt hemliga liv

Utgivningsdatum: 2020-09-03
Recensionsdatum: 2020-09-21
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-1-310738-7

Mitt hemliga liv

En ny varm och charmig roman av Jenny Fagerlund.

När Moas farmor går bort ärver hon plötsligt en lägenhet. Den är sliten, lite för murrig, fylld med gamla möbler och dessutom på helt fel sida om stan. I alla fall enligt hennes sambo Ruben. Att sälja lägenheten blir planen. 

Ju mer tid Moa tillbringar i lägenheten, desto mer tycker hon om den. Snart börjar hon inse hur olika hon och Ruben är, och hur mycket hon anpassar sig efter honom. Sakta börjar hon bygga upp ett eget, hemligt, liv. Det liv hon egentligen vill leva, utan krav från någon.

Samtidigt börjar det dyka upp brev och ledtrådar som målar upp en annan bild av farmodern än den Moa alltid har haft. Och snart inser hon att hon inte är den enda som har hemligheter.

Jenny Fagerlund är en sann feelgoodfantast. Hon har ett särskilt öga för relationer och härliga miljöer. Mitt hemliga liv är hennes femte roman. 

Mer om författaren

Jenny Fagerlund är född 1979 och bor i Stockholm med man och fyra barn. Hon arbetar som frilansjournalist åt flera olika tidningar och magasin. Hon är en sann feelgoodfantast som läser allt hon kommer över. Hon har givit ut fyra romaner tidigare, bland annat julboken 24 goda gärningar vars filmrättigheter är sålda till Nordisk Film. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.