Omslagsbild: Flickan i skogen

Översättare: Christian Ekvall
Utgivningsdatum: 2020-09-23
Recensionsdatum: 2020-10-12
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-1-309736-7

Flickan i skogen

Elissa är tretton år när hon kidnappas. Mitt på dagen blir hon inkastad i en bil, nedsövd och bortförd. När hon vaknar ligger hon fastkedjad i en håla under jorden, djupt inne i skogen. Hon har ingen aning om vem hennes kidnappare är, men hans beteende blir allt mer oförutsägbart.

Elijah är en pojke som har ägnat hela sitt liv åt att utforska varje del av skogen, och det är så han hittar Elissa. Elissa inser att den märkliga Elijah är hennes enda chans att komma undan med livet i behåll. Men Elijah vägrar att ringa polisen. Han är glad över att äntligen ha fått en vän. Och han vet hur det här kan sluta. Elissa är inte den första flickan han har hittat fången i skogen.

Flickan i skogen är en internationellt omtalad psykologisk thriller med nervkittlande vändningar.

"Denna thriller är en riktig rysare, intelligent och smidig, och sten läggs till sten för att göra bilden hel och lösningen möjlig. Det är begåvat skrivet, och ett imponerande intrigbygge."  BTJ

"Otroligt spännande, med en oväntad twist." The Guardian

"Lloyd är en unik ny talang inom thrillergenren." The Daily Mail

Mer om författaren
141 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: december 2020
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Sofia Berntsson
Utgiven: oktober 2020

Sam Lloyd växte upp i Hampshire, där han hittade på historier och byggde hemliga gömställen i den närbelägna skogen. Idag bor han i Surrey med sin fru, deras tre söner och en hund som tycker om att yla. Flickan i skogen är hans debutthriller, och den har hittills sålts till femton länder. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.