Omslagsbild: Snabblyx

Institution: Allt om mat
Redaktör: Cecilia Lundin
Utgivningsdatum: 2020-09-04
Recensionsdatum: 2020-09-30
Mediekontakt: Fanny Birath
ISBN: 978-91-1-310872-8

Snabblyx

Gourmetmat för två

Lyxiga rätter med få ingredienser som blir klara på max 30 minuter, när passar inte det?
I den här boken bjuder Allt om Mat på sina allra bästa recept för fredagskvällar, söndagsluncher och vardagar med guldkant. De är enkla och smidiga att få till, men har det där lilla extra som förgyller tillvaron. Varje recept innehåller någon ingrediens som signalerar firande och fest. Här hittar vi exempelvis löjrom på pizza, filé i banh mi och tryffel i pasta, och matinspiration från när och fjärran.

Boken är indelad i fyra kapitel, kött och fågel, fisk och skaldjur, vegetariskt samt desserter, och varje rätt har ett tillhörande dryckestips. En del av rätterna är mellanrätter, som även mättar den hungrige med bröd och sallad till. Alla recept är beräknade för två personer, men de går lätt att utöka till flera.

Det finns ofta anledning att fira, och alltid skäl att äta gott. Snabblyx ger inspiration, genvägar och ett femtiotal oemotståndliga recept som förhöjer både gråa och glammiga dagar.
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2020

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.